ΑΕΚ: «Αλλοίωση πρωταθλήματος» - iefimerida.gr

ΑΕΚ: «Αλλοίωση πρωταθλήματος»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σημερινή αθώωση του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στην Πάτρα, τα οποία έγιναν στις εξέδρες του Παμπελοπονησιακού Σταδίου, εξόργισαν την ΑΕΚ.

Η διοίκηση της Ενωσης, με επίσημη θέση της αναφέρει ότι η ίδια, για πιο ελαφριά αδικήματα εκτός γηπέδου, τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών και δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών.

Από την ΠΑΕ ΑΕΚ επίσης διευκρινίζεται ότι το πρόβλημα δεν είναι η αθώωση του Ολυμπιακού, αλλά η άδικη απόφαση εις βάρος της ΑΕΚ και κάνουν λόγο για κατάλυση της ισονομίας και αλλοίωση του πρωταθλήματος.

«Η απαλλαγή της ομάδας του Ολυμπιακού για μεγαλύτερης βαρύτητας επεισόδια σε σχέση με ό,τι συνέβη στο μεταξύ μας ντέρμπι αναδεικνύει κατά τρόπο κραυγαλέο την εκτρωματική, παράλογη και άδικη απόφαση σε βάρος της δικής μας ομάδας με την αφαίρεση τριών βαθμών, αλλά και τους δύο αγώνες, που αναγκαστήκαμε να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών. Κάθε έννοια ισονομίας έχει ήδη καταλυθεί και η αλλοίωση του εφετινού πρωταθλήματος με επιλεκτική και μονομερή εφαρμογή των κανονισμών σε βάρος της δικής μας ομάδας αποτελεί πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός» αναφέρεται χαρακτηριστικά από την Ενωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός θέση ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ