Ολυμπιακός: Πρόστιμο 60.000 ευρώ για τα επεισόδια στο Παμπελοποννησιακό - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Πρόστιμο 60.000 ευρώ για τα επεισόδια στο Παμπελοποννησιακό

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια στις κερκίδες του Παμπελοποννησιακού, στη διάρκεια της αναμέτρησης με την Παναχαΐκή για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η επιτροπή ήταν παμψηφεί απαλλακτική όπως και στην περίπτωση του ΠΑΟΚ-Αρης (Κύπελλο Ελλάδας) που επίσης επεβλήθη μόνο πρόστιμο.

Οι «ερυθρόλευκοι» στη ακροαματική διαδικασία της απολογίας τους είχαν επικαλεστεί το άρθρο 3 του ΚΑΠ, υποστηρίζοντας ότι αν υπάρξει ποινή αφαίρεσης βαθμών, αυτή πρέπει να ισχύσει στο Κύπελλο και όχι στο πρωτάθλημα.

Τελικά το δικαστήριο δέχτηκε τα στοιχεία που προσκόμισαν οι δικηγόροι του Ολυμπιακού στο υπόμνημα 50 σελίδων που κατέθεσαν και αποφάσισε ότι δεν συντρέχει λόγος αφαίρεσης βαθμών. Η απόφαση πάρθηκε παμψηφεί. Ο Ολυμπιακός είχε κληθεί σε απολογία, με βάση τα άρθρα 14-15 παράγραφος 4β, που κάνει λόγο για βιαιοπραγία κατά προσώπων, αλλά η υπόθεση εκδικάστηκε με τα άρθρα 14-15 παράγραφος 4α.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Πάτρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ