Με συννεφιά και ηλιοφάνεια το Πάσχα - iefimerida.gr

Με συννεφιά και ηλιοφάνεια το Πάσχα

Με συννεφιά και η ηλιοφάνεια το Πάσχα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και με ήλιο και με σύννεφα θα πραγματοποιηθεί η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα, αφού ο καιρός θα συνεχίσει να κάνει περίεργα παιχνίδια. Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη θα είναι γενικά αίθριος σε ολόκληρη τη χώρα με αραιές νεφώσεις οι οποίες όμως θα πυκνώσουν και αναμένεται να πέσουν και λίγες βροχές.

Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα βρεθεί σε άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 4 εως 17 βαθμούς, στα κεντρικά από 7 εως 22 βαθμούς και στα νησιά από 18 εως 23 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι νοτιάδες 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 εως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το μεσημέρι ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ