Η αποχώρηση-έκπληξη από το GNTM -Το φαρμάκι της «κλίκας» για την Ξανθούλα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η αποχώρηση-έκπληξη από το GNTM -Το φαρμάκι της «κλίκας» για την Ξανθούλα [βίντεο]

Οι παίκτριες του GNTM/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Έλντα Λάσκα και η Ειρήνη Στεριανού ήταν χτες οι δυο υποψήφιες προς αποχώρηση, στο GNTM.

Συγκεκριμένα, τα δύο κορίτσια είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες στην δοκιμασία με την αναρρίχηση, ενώ η Έλντα έβαλε τα κλάματα όσο βρισκόταν δεμένη στον αέρα, εξαιτίας της υψοφοβίας της.

Ωστόσο για πολλές παίκτριες, η αποχώρηση της Έλντα ήταν έκπληξη, καθώς οι κριτές ήταν ιδιαίτερα αυστηροί με την Ειρήνη Στεριανού.

Λέγοντας της πως δεν μπορούν να την βλέπουν να είναι απαθής και να απαντά συνέχεια «Δεν ξέρω», οι κριτές τα έχωσαν στην Ειρήνη προσθέτοντας πως η φωτογραφία της δεν ήταν καθόλου καλή.

Ιδιαίτερα αυστηρή ήταν η Βίκυ Καγιά, η οποία εξήγησε στην Ειρήνη πως δεν μπορεί να μιλάει άλλο για τα κοντά μαλλιά της και πως δεν προσπαθεί.

Η σημερινή δοκιμασία είχε να κάνει με το ύψος αφού τα κορίτσια έπρεπε να φωτογραφηθούν κάνοντας αναρρίχηση. Δεν ήταν λίγες οι κοπέλες που είχαν υψοφοβία και αυτό τις εμπόδισε ώστε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η Έλντα κόντεψε να λιποθυμήσει, έβαλε τα κλάματα στον αέρα και ζήτησε να κατέβει κάτω. Αυτό όπως φάνηκε της στοίχισε τη θέση της στο σπίτι αφού ήταν το κορίτσι που αποχώρησε από το GNTM.

Ετσι η παίκτρια που αποχώρησε στο τέλος δεν ήταν η Ειρήνη που πολλά κορίτσια πίστευαν, αλλά η Ελντα.

Ωστόσο, δεν έλειψαν για ακόμη μία φορά τα σχόλια από την κλίκα... οι οποίες αυτή την φορά έβαλαν στο στόχαστρο την Ξανθή Τζερεφού.

Συγκεκριμένα, η Μέγκι έβαλε στο στόχαστρο την Ξανθούλα, το plus size model, εξαιτίας των καλών σχολίων που ακούει συνέχεια από την κριτική επιτροπή.

«Η Ξανθούλα είναι Plus size model νομίζω και θεωρώ ότι της χαϊδεύουν τα αυτιά γεμάτα όμορφα λόγια. Πώς θα γίνει αυτό το κορίτσι μοντέλο; Πώς θα φτάσει στα ύψη έτσι; Αν είναι να έχουμε μόνο εξώφυλλα από ταινίες και από καρτούν τι να πω; Δεν νομίζω να είναι αυτό το modeling πάντως; Δικαίωμά τους να τα κρίνουν έτσι αλλά θεωρώ ότι είχα πολύ καλύτερη φωτογραφία από την Ξανθούλα», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GNTM αποχώρηση κλίκα κριτές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ