Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Πολάκης θα έπρεπε να μην μπορεί να κυκλοφορήσει- Το ίδιο και ο Τσίπρας - iefimerida.gr

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Πολάκης θα έπρεπε να μην μπορεί να κυκλοφορήσει- Το ίδιο και ο Τσίπρας

Ζωή Κωνσταντοπούλου/Φωτογραφία: sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα σκληρή επίθεση στον Παύλο Πολάκη αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε μιλώντας στον ρ/σ «Θέμα 104,6», η Ζωή Κωνσταντοπουλου.

Αφορμή για τη νέα επίθεση τα όσα έγραψε ο Παύλος Πολάκης εναντίον της περί Μαρία Αντουανέτας και οπαδού του δικαστικού δρόμου προς τον σοσιαλισμό.

«Όταν ένα τέτοιο πρόσωπο όπως ο κ. Πολάκης επαίρεται και κομπάζει ότι σπρώχνει και ελέγχει τη δικαιοσύνη, όταν κάνει πλάκα με αναρτήσεις για νεκρούς, είναι υπέρβαση του ορίου της πρόκλησης από γελοία, αγράμματα και αστοιχείωτα πρόσωπα. Το να κάνεις πλάκα πάνω σε 99 φέρετρα είναι μη ανεκτό. Ο κ. Πολάκης θα έπρεπε να μη μπορεί να κυκλοφορήσει και το ίδιο θα έπρεπε και ο κ. Τσίπρας», είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Παράλληλα επέμεινε στους χαρακτηρισμούς της ότι «ο Τσίπρας είναι το κανίς του Τραμπ και ο Πολάκης είναι το κανίς του Τσίπρα» προσθέτοντας ότι «ο Πολάκης έγινε υπουργός επειδή έγλυψε τον Τσίπρα στην κοινοβουλευτική ομάδα της προδοσίας το 2015. Αυτά τα ζήσαμε και τα ξέρουμε», είπε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας. Σε ερώτηση αν γι' αυτό έγινε υπουργός ο Παύλος Πολάκης, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας σχολίασε: «Αλλά γιατί έγινε: Για την τρομερή του μόρφωση και τα προσόντα του;»

Κάλεσε, επίσης, τον Αλέξη Τσίπρα «να πει τι αντιπροσωπεύει και ποιον εξυπηρετεί» υπογραμμίζοντας ότι «οι πολίτες της χώρας δεν έχουν εξελιχθεί σε μαλάκια, συγκρατούν το θυμό τους αλλά θα εκδηλώσουν την οργή τους».

Αναφερόμενη στην εν εξελίξει συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση υποστήριξε ότι «τα αντιδημοκρατικά καθεστώτα δεν μπορούν να αναθεωρούν το Σύνταγμα. Είναι χούντα, αντιδημοκρατικό καθεστώς. Η κυβέρνηση αυτή κυβερνά παραβιάζοντας τη λαϊκή ετυμηγορία». Σημείωσε, δε, ότι «η κυβέρνηση προσπαθεί να απασχολήσει την κοινή γνώμη με τη συζήτηση για το Σύνταγμα ενώ δεν υπάρχουν οι συνθήκες γι' αυτό».

Χαρακτήρισε, επίσης, «αλισβερίσι» τη συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου που, όπως είπε, «δεν έχει να κάνει με το διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου Παύλος Πολάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ