Ο σοβαρός λόγος για τον οποίο όσοι φορούν κάλτσες στον ύπνο τους είναι πιο υγιείς - iefimerida.gr

Ο σοβαρός λόγος για τον οποίο όσοι φορούν κάλτσες στον ύπνο τους είναι πιο υγιείς

Μια γυναίκα κοιμάται με τις κάλτσες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να φοράει κανείς κάλτσες στο κρεβάτι μπορεί να μην θεωρείται τόσο ελκυστικό, αλλά σύμφωνα με μελέτες είναι ιδιαίτερα ευεργετικό.

Ολοι περιμένουμε την ώρα που θα πάμε σπίτι μας, να βάλουμε τη πιτζάμα και τις κάλτσες μας, να ξαπλώσουμε στο κρεβάτι και να ξεκουραστούμε χωρίς να παγώνουν τα πόδια μας.

Και όσοι ακολουθούν αυτή την τακτική κάνουν πολύ καλό στην υγεία τους καθώς μια σειρά μελετών υποστηρίζει πως το να φοράει κανείς κάλτσες όταν κοιμάται βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου του.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, υπάρχουν και άλλα οφέλη αυτής της συνήθειας.

Ο ύπνος έχει κυρίαρχο ρόλο στη σωστή λειτουργία του οργανισμού και στα επίπεδα της ενέργειας σας μέσα στην ημέρα. Απ 'ότι φαίνεται όμως έχει αρχίσει να γίνεται πολυτέλεια.

Πόσες φορές έχετε ακούσει φίλους να παραπονιούνται ότι τους λείπει ύπνος ή ότι δυσκολεύονται να σηκωθούν κάθε πρωί; Μπορεί μάλιστα να είστε κι εσείς μια από αυτούς.

Διαβάστε γιατί πρέπει να κοιμάστε με τις κάλτσες στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κάλτσες Ύπνος έρευνα λόγος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ