Σταθάκης: «Το 2021 κυρωμένοι δασικοί χάρτες για το 90% της επικράτειας» - iefimerida.gr

Σταθάκης: «Το 2021 κυρωμένοι δασικοί χάρτες για το 90% της επικράτειας»

Ο Γιώργος Σταθάκης /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής και έκδοσης οικοδομικών αδειών ως χαρακτηριστικό παράδειγμα επιτυχούς απλοποίησης διαδικασιών, ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας το απόγευμα στο Μέγαρο Μουσικής σε εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων για Ποιότητα και Ανάπτυξη των Κατασκευών για την «απλοποίηση της πολεοδομικής νομοθεσίας και των διαδικασιών παραγωγής έργων».

Ο υπουργός έκανε λόγο για όλο και περισσότερα μηνύματα για ανάκαμψη της οικονομίας και υπενθύμισε σειρά πρωτοβουλιών της κυβέρνησης για την ενθάρρυνση και στήριξη των επενδύσεων, όπως ο νέος Αναπτυξιακός Νόμος, η απλοποίηση των διαδικασιών σύστασης και αδειοδότησης επιχειρήσεων, το νέο σύστημα δημόσιων προμηθειών και η αξιοποίηση των χρηματοδοτήσεων από το ΕΣΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα στο economistas.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταθάκης δασικοί χάρτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ