Λήγει τα μεσάνυχτα η απεργία της ΠΝΟ - Ποια δρομολόγια θα γίνουν απόψε - iefimerida.gr

Λήγει τα μεσάνυχτα η απεργία της ΠΝΟ - Ποια δρομολόγια θα γίνουν απόψε

Λήγει τα μεσάνυχτα η απεργία της ΠΝΟ - Ποια δρομολόγια θα γίνουν απόψε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων τους και μετά το Πάσχα, δεν αποκλείουν συνδικαλιστές της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, αν η νέα κυβέρνηση που προκύψει μετά τις εκλογές δεν δώσει κάποιες λύσεις στα προβλήματά τους.

Από την απεργία της ΠΝΟ υπήρξαν χιλιάδες ακυρώσεις εισιτηρίων, ενώ πολλοί επιβάτες έχουν μεταφερθεί σε άλλα δρομολόγια, όπου η πληρότητα είναι οριακή.

Σύμφωνα με τα τουριστικά πρακτορεία, όσοι επιβάτες έχουν πληρώσει εισιτήριο και δεν καταφέρουν να ταξιδέψουν θα τους επιστραφεί κανονικά το αντίτιμο.

Το πρωί επέστρεψαν στο λιμάνι του Πειραιά τα πλοία "Blue Star 2" και «Ιεράπετρα», που βρίσκονταν από τη Δευτέρα στη Σύρο και το Βαθύ της Σάμου, αντίστοιχα.

Αμέσως μετά της λήξη της απεργίας έχουν προγραμματιστεί να φύγουν από τον Πειραιά το "Blue Star 2" για Σύρο-Πάτμο-Λέρο-Κω-Ρόδο, το "Blue Star Paros" για Πάρο-Νάξο-Δονούσα-Αιγιάλη, το "Superfast 12" και το «ΕΛΙΡΟΣ» για Χανιά.

Επίσης, θα πραγματοποιήσουν κανονικά τα δρομολόγια το "KNOSSOS PALACE" και το "FESTOS PALACE", στη γραμμή Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο.

Το Λιμεναρχείο Πειραιά, από απόψε το βράδυ, αλλά και αύριο και μεθαύριο, έχει λάβει έκτακτα μέτρα για τη μετακίνηση των επιβατών που αναμένεται να είναι αυξημένη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ