5 μπαρ ιδανικά για ζευγάρια -Ατμοσφαιρικά, άνετα, χωρίς φασαρία και αναμονή [εικόνες]

Το Σάββατο είναι σίγουρα η μέρα εξόδου για όλους μας, πόσο μάλλον για τα ζευγάρια που δεν έχουν προλάβει να χαρούν λίγο χρόνο μαζί όλη την εβδομάδα.

Οταν, λοιπόν, είναι η μέρα να βγεις με το ταίρι σου, πάντα υπάρχει μία σύγχυση στο που να πάτε.

Από την μία θέλεις ένα μαγαζί με κόσμο και ωραία μουσική, από την άλλη όμως θα προτιμούσες και ένα μέρος πιο χαλαρό ώστε να μπορείτε να πείτε τα νέα σας και να μην είστε στριμωγμένοι όλη την ώρα.

Η εύρεση του κατάλληλου μαγαζιού γίνεται ακόμη πιο δύσκολη, όταν ο καθένας εκφράσει τις επιλογές του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο ένας εκ των δύο προτιμά κέντρο, ο άλλος παραλιακή, ο μεν ένα χαλαρό μαγαζί, ο δε κάτι πιο glamour και ου το καθεξής.

Ετσι είτε η συζήτηση για την βραδινή έξοδο να καταλήγει σε... αδιέξοδο ή στο τέλος να πηγαίνετε πάλι στο στέκι σας... το οποίο στην πραγματικότητα έχετε βαρεθεί, αλλά είναι η μόνη safe επιλογή.

Αυτά τα 5 μπαράκια βρίσκονται στην Αθήνα, είναι ατμοσφαιρικά, έχουν πάντα κόσμο, ωραία ποτά και ιδανικά για ζευγάρια που θέλουν κάτι διαφορετικό για την βραδινή τους έξοδο.


Juan Rodriguez

Αυτό το νέο μαγαζί που έχει ανοίξει στου Ψυρρή έχει σκοπό να σε ταξιδέψει σε άλλη εποχή, αυτή των πειρατών, καθώς και να σε μεθύσει με τα εκλεκτά κοκτέιλ του.

Μπαίνοντας θα προσέξεις πρώτα 3 πράγματα...τους ξύλινους ζωγραφισμένους τοίχους με τις νεκροκεφαλές, τους φοίνικες και τους πολυέλαιους.

Μόλις, λοιπόν, βρεις να καθίσεις,ρίξε μία ματιά στην λίστα με τα κοκτέιλ.

Πειραγμένες κλασικές συνταγές, ρούμι από την Καραϊβική και λικέρ μπανάνας είναι τα συστατικά που θα σου κεντρίσουν σίγουρα το ενδιαφέρον.

Μάλιστα σε περίπτωση που το έχεις επισκεφτεί μετά την δουλειά, το μπαρ έχει και κουζίνα σερβίροντας, πίτσες, burger και finger food.

Μία πληροφορία που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι επίσης πως το Juan Rodriguez σερβίρει τα πρωινά του ΣΚ και brunch με 100% ελληνικά προϊόντα.

Παλλάδος 3, Ψυρρή
Τηλ. 210 3224496

Νoel

Το Noel είναι πλέον μία σταθερή αξία για τα περισσότερα ζευγάρια ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ο ρετρό- glam χώρος που είναι πλέον διπλός, καθώς και οι μη καπνιστές μπορούν να πιουν το ποτό τους χωρίς να τους ενοχλεί η κάπνα και η ατμοσφαιρική μουσική που παίζει, δημιουργεί ένα όμορφο κλίμα που σε συνεπαίρνει.

Οσο για τα κοκτέιλ, εκεί θα βρει συνδυασμούς που μπορεί να μην έχεις δοκιμάσει ξανά, αν και εν τέλει αυτό που θα συζητάς στο τέλος είναι το πόσο ωραία διακόσμηση έχει.

Εμείς πάντα αγαπήσαμε και την πίτσα του.

Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα, Τηλέφωνο: 21 1215 9534

Μπλε Παπαγάλος

Ο Μπλε Παπαγάλος σίγουρα είναι ένα από τα τοπ μαγαζιά για πρώτο ραντεβού. Κι αυτό γιατί έχει δύο πολύ «σοφές» επιλογές.

Από την μία έχει δημιουργήσει έναν πολύ όμορφο χώρο με ρουστίκ έπιπλα, φυτά εσωτερικού χώρου και vintage πινελιές που μπορεί ο πελάτης να καθίσει και να πιει το ποτό του ήρεμα και από την άλλη έχει «τέρμα» την μουσική (τουλάχιστον μετά τις 10) στο μπαρ και μάλιστα κλείνει και την πόρτα, ώστε να μην ενοχλεί όσους κάθονται στον κλειστό χώρο με τζαμαρίες. Ετσι δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείς.

Η μεγάλη γκάμα με επίλεκτα ελληνικά κρασιά και μπύρες, όπως και τα εξωτικά κοκτέιλ του είναι ακόμη ένας λόγος για να επιλέξει κάποιος τον Μπλε Παπαγάλο.

Επίσης συχνά διοργανώνει μουσικές βραδιές με διάφορους DJ, τις οποίες και ανακοινώνει μέσω Facebook... γι΄αυτό Stay Tuned.

Λεωνίδου 31, Μεταξουργείο

Τηλέφωνο: 21 1012 1099

Drunk Sinatra

Μόλις ακούσεις Drunk Sinatra, το πρώτο που θα σκεφτείς είναι πως είναι το ιδανικό μέρος για... παρέα. Κι όμως... όσοι περνούν έξω από το μαγαζί, συνήθως βλέπουν τόσο πολύ κόσμο που λένε στο ταίρι τους «Αστο πάμε κάπου πιο ήσυχα».

Εχουν όμως μπει μέσα;

Οποιος, λοιπόν, μπει μέσα στο Drunk Sinatra θα διαπιστώσει πως υπάρχουν τραπεζάκια σε όλο το μήκος της στοάς. Ναι, μπορεί να έχει κόσμο έξω και στην μπάρα, αλλά δεν γίνεται τόσο χαμός στα τραπεζάκια μέσα στην στοά, όσο τουλάχιστον νομίζουν οι περισσότεροι, καθώς υπάρχουν και γωνιές που είναι ότι πρέπει για ένα ζευγάρι που δεν θέλει όμως να απομονωθεί.

Επίσης ο συνδυασμός της αρτιστίκ διακόσμησης στην οροφή με τα ωραία κοκτέιλ και ποτά που προσφέρει το μαγαζί μπορεί να είναι και ο συνδυασμός που θα σε κάνει να μείνεις με τις ώρες... να μιλήσεις, να τραγουδήσεις και γιατί όχι να χορέψεις με το αμόρε σου.

Θησέως 16, Αθήνα 105 62
Tηλέφωνο: 21 0331 3733

Τρένο Ρουφ


Αν πατήσετε στο Google στέκια για ζευγάρια, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε το «Τρένο του Ρουφ» ανάμεσα στις επιλογές. Κι αυτό γιατί το ξύλινο τρένο από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο είναι ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά κέντρα της Αθήνας.

Το καλό με το «Τρένο στο Ρουφ» είναι πως έχεις πολλές επιλογές. Μπορείς να καθίσεις στο ένα βαγόνι για φαγητό, στο άλλο βαγόνι για ποτό ή να παρακολουθήσεις μία θεατρική παράσταση, καθώς κατά καιρούς διοργανώνει μερικές.

Η μουσική μέσα είναι χαλαρή, ο φωτισμός χαμηλός και με άλλα λόγια είναι το τέλειο σημείο για να χαλαρώσεις και να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου, σε ένα σκηνικό βγαλμένο από άλλη εποχή.

Σιδ. Σταθμός Ρουφ, λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως, τηλ: 2105298922

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπαρ έξοδός Αθήνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ