Τι πραγματικά τρώνε τα κορίτσια του GNTM στο σπίτι και είναι τόσο αδύνατες [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι πραγματικά τρώνε τα κορίτσια του GNTM στο σπίτι και είναι τόσο αδύνατες [βίντεο]

Οι παίκτριες του GNTM/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να βλέπουμε ελάχιστα τα κορίτσια να τρώνε μέσα στο GNTM, πέρα από κάτι σούπες και βραστά που είδαμε στα πρώτα επεισόδια, ωστόσο μία παίκτρια μας έλυσε την απορία.

Την απάντηση, λοιπόν, στο τι τρώνε τα κορίτσια και διατηρούν έτσι την σιλουέτα τους έδωσε η Γαρυφαλλιά Καλληφώνη, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι μόδας.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια μίλησε για όλα μέσω live βίντεο στο Instagram της.

Μεταξύ άλλων ερωτήσεων που αφορούσαν και την τριάδα της φωτιάς, η Γαρυφαλλιά ρωτήθηκε και για το ακριβώς τρώνε τα κορίτσια μέσα στο σπίτι.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που πιστεύεις και εσύ πως τα κορίτσια ακολουθούν κάποια αυστηρή δίαιτα, σαν τα μοντέλα της Victoria Secret, τότε μάλλον έπεσες έξω.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την Γαρυφαλλιά τα κορίτσια τρώγανε τα πάντα μέσα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model.

«Tρώγαμε τα πάντα. Ό,τι και αν συμπεριλαμβάνει αυτό. Τρώγαμε οτιδήποτε και αν μας έστελναν από την παραγωγή», ανέφερε η Γαρυφαλλιά λύνοντας μας έτσι την απορία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GNTM παίκτριες Φαγητό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ