Europa League: Νέα ήττα του ΠΑΟΚ (1-0) από τη Βίντι [βίντεο] - iefimerida.gr

Europa League: Νέα ήττα του ΠΑΟΚ (1-0) από τη Βίντι [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ζημιά για τον ΠΑΟΚ... έγινε ξανά!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά την εντός έδρας ήττα στην Τούμπα από τη Βίντι, έχασε και στη Βουδαπέστη απόψε με 1-0.

Ετσι ο ΠΑΟΚ γνώρισε την 3η ήττα του σε 4 αγωνιστικές και είναι στην τελευταία θέση μαζί με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ που έχασε απόψε από την Τσέλσι με 1-0 στην έδρα της. Πλέον, δυσκολεύει πάρα πολύ η υπόθεση - πρόκριση, δεδομένου και του ότι την επόμενη αγωνιστική ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο Λονδίνο.

Ο κορυφαίος των Μαγυάρων, Βινίσιους από ένα λάθος του Βέρνμπλουμ, άρχισε και τελείωσε τη φάση του γκολ με την ασίστ στον Μιλάνοφ που με καρφωτή κεφαλιά έγραψε την ιστορία του ματς. Ο Δικέφαλος του Βορρά, παρά τις αλλαγές του Λουτσέσκου, που τις έκανε όλες από το 60’ μέχρι το 70’, ρίχνοντας και Μπίσεσβαρ και Άκπομ και Ουάρντα. Συνολικά στα δύο ματς ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ούτε μια ξεκάθαρη ευκαιρία και πλέον είναι κοντά στον αποκλεισμό, αφού οι Ούγγροι έφτασαν τους έξι πόντους και πλεονεκτούν σε ισοβαθμία με τον Δικέφαλο του Βορρά που έχει δύο.

ΒΙΝΤΙ (Μάρκο Νίκολιτς): Κόβατσιτκ, Φιόλα, Γιουχάζ, Βινίσιους, Στοπίρα, Νεγκό, Χάτζιτς, Πάτκαϊ, Μιλάνοβ (57' Νικόλοφ), Χούζτι (66' Κόβατς), Σέποβιτς (77' Χότζιτς).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί (63' Ακπόμ), Σάκχοβ, Ζαμπά (70' Ουάρντα), Πρίγιοβιτς, Λημνιός (60' Μπίσεσβαρ).

Διαβάστε πως μετέδωσε το ματς live το iefimerida.gr

Η βαθμολογία:

1. Τσέλσι 12

2. Βίντι 6

3. ΠΑΟΚ 3

4. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 3

Οι επόμενες αγωνιστικές:

Η 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου

  • ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ - Βίντι (19.55)
  • Τσέλσι - ΠΑΟΚ (22.00)

Η 6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου

  • ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ (19.55)
  • Βίντι - Τσέλσι (19.55)

ΤΟ ΓΚΟΛ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ βιντι Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ