Europa League: Οι ενδεκάδες για το ματς Ολυμπιακός-Ντουντελάνζ - iefimerida.gr

Europa League: Οι ενδεκάδες για το ματς Ολυμπιακός-Ντουντελάνζ

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ντουντελάνζ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (22:00), για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με στόχο να πετύχει τη δεύτερη νίκη του στη διοργάνωση και να παραμείνει «ζωντανός» στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει τον Ολυμπιακό με τον Σα κάτω από τα δοκάρια και τους Τσιμίκα, Μιράντα, Σισέ και Τοροσίδη στην τετράδα της άμυνας. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Νάτχο και Καμαρά, με τον Φορτούνη σε οργανωτικό ρόλο και τους Ποντένσε και Ναουέλ στα άκρα. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Χριστοδουλόπουλος. Ο Πορτογάλος προπονητής άφησε στον πάγκο τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος επιθετικός που έχει στη διάθεσή του για την αποψινή αναμέτρηση με την ομάδα του Λουξεμβούργου.

Για την Ντουντελάνζ η βασική ενδεκάδα αποτελείται από τους: Μπονφουά - Γιορντάνοφ, Σνελ, Πρεμπέ, Μπίσεβατς - Κρούσκα, Στολτς, Μελίς, Κουτιριέ - Σινάνι, Τιρπέλ, σε σχηματισμό 4-4-2.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ενδεκάδες ντουντελανζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ