Δεν μπορώ να σε φιλήσω, ε; -Με αυτή τη φράση κοκκίνισε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ [εικόνες]

Να κοκκινίσει τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ κατάφερε η ηθοποιός Εμμα Τόμσον, η οποία τιμήθηκε από τον γαλαζοαίματο σε μία μικρή τελετή που έγινε για χάρη της.

Συγκεκριμένα, η Εμμα Τόμσον εξέφρασε την επιθυμία της να φιλήσει στον Πρίγκιπα Γουίλιαμ, ωστόσο γνωρίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται, η ηθοποιός τουλάχιστον το προσπάθησε ρωτώντας τον.

Για το τι ακριβώς έγινε, λοιπόν, μίλησε η Εμμα Τόμσον μετά την απονομή του Παλατιού στους δημοσιογράφους.

«Ήταν αστείο, τον ξέρω από μικρό παιδί και γι αυτό ανταλλάξαμε πονηρά χαμόγελα», δήλωσε η Εμμα Τόμσον προσθέτοντας...«Του είπα “Δεν μπορώ να σε φιλήσω, μπορώ”; Και αυτός είπε... “Όχι μη”.

Σχολιάζοντας τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ στον οποίο φαίνεται πως έχει και αδυναμία, η Εμμα Τόμσον ανέφερε πως δείχνει υπέροχος και κάνει τα καθήκοντά του τόσο καλά.

«Μου είπε πως αυτή η μέρα δεν ήταν για εκείνον, αλλά για μένα», ανέφερε η Βρετανίδα ηθοποιός.

Για την ιστορία η Εμμα Τόμσον έφτασε στο Παλάτι και τιμήθηκε από τον Γουίλιαμ φορώντας αθλητικά παπούτσια και ένα κουστούμι Stella McCartney, ενώ στην αίθουσα την συνόδεψε ο σύζυγός της και τα παιδιά της.

Οσον αφορά τις ακτιβιστικές της δραστηριότητες η Τόμσον ανέφερε «Είμαι πολύ ανοιχτή στις πολιτικές μου απόψεις, ελπίζω με τη βράβευσή μου να καταφέρω να τραβήξω την προσοχή στους λεγόμενους holiday hungers, στα 3 εκατ. παιδιών δηλαδή που πεινάνε κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών στη Βρετανία».

Φωτογραφίες: AP

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ