Η Beat ζητά από τον Θύμιο Λυμπερόπουλο 260.000 ευρώ -Στα δικαστήρια η κόντρα - iefimerida.gr

Η Beat ζητά από τον Θύμιο Λυμπερόπουλο 260.000 ευρώ -Στα δικαστήρια η κόντρα

Θύμιος Λυμπερόπουλος/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων μεταφέρεται σήμερα η κόντρα του Συνδικάτου οδηγών ταξί και της εταιρείας Beat.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη να δικαστεί η αγωγή που έχει καταθέσει η Βeat κατά του προέδρου του ΣΑΤΑ, Θύμιου Λυμπερόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση. Με την αγωγή η εταιρεία Beat ζητά προσωπικά από τον Θύμιο Λυμπερόπουλο 260.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι ισχυρισμοί του Θύμιου Λυμπερόπουλου οδήγησαν σε ζημιά της εταιρείας, καθώς το 20% από τους περίπου 8.000 οδηγούς ταξί με τους οποίους συνεργάζεται, σταμάτησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα να χρησιμοποιούν τη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία αυτοκινητιστών Ταξί, γνωστοποιεί πως ο ίδιος ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης και ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών Αθανάσιος Βούρδας θα βρεθούν στο πλευρό των αυτοκινητιστών στο δικαστήριο, σήμερα.

Μάλιστα όταν έφτασε ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ στα δικαστήρια οι οδηγοί ταξί τον αποθέωσαν.

Τραβούν χειρόφρενο τα ταξί

Στάση εργασίας προκήρυξε για σήμερα, Πέμπτη, από τις 4 τα ξημερώματα έως τις 4 το απόγευμα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων.

Παράλληλα, καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων, στις 9 το πρωί.

«Αυτό που ζητάμε είναι η πιστή εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας απ’ όλους, είτε πρόκειται για μεμονωμένο ταξιτζή, είτε για δίκτυο, είτε για διαμεσολαβητική εταιρεία», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δίκη Θύμιος Λυμπερόπουλος ταξί beat
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ