Ντόρα Μπακογιάννη: «Φταίει το κράτος, όχι εσύ. Αλλαξέ το!» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: «Φταίει το κράτος, όχι εσύ. Αλλαξέ το!» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιχμηρό και άμεσο είναι το σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας της Δημοκρατικής Συμμαχίας «Φταίει το κράτος, όχι εσύ. Άλλαξέ το», με το οποίο καλεί τους πολίτες να στηρίξουν την πολιτική των αλλαγών που προτείνει και να εκφράσουν με θετικό τρόπο τη δυσαρέσκειά τους.

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, «όπως κάνει με συνέπεια από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, έτσι και τώρα, απευθύνεται στους έλληνες πολίτες με καθαρό λόγο. Δεν παραθέτει απλώς τα προβλήματα. Προτείνει συγκεκριμένες και εφικτές λύσεις».

«Δεσμεύεται», όπως αναφέρει, «να είναι καταλύτης για να επικρατήσει η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα και ο ρεαλισμός μέσα στην επόμενη Βουλή».

Βασικός στόχος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, μέσα από την πολιτική πρόταση που προωθεί με την εκλογική της εκστρατεία, είναι «να αναδείξει μια άλλη νοοτροπία». «Τη νοοτροπία που βάζει τέλος στις λογικές του χθες. Στοχεύει στην αλλαγή του συστήματος, στη δημιουργία ενός κράτους που αξίζουν οι έλληνες πολίτες, στην ισότιμη και δίκαια κατανομή του βάρους του εθνικού χρέους και εν τέλει στην ενεργοποίηση και την ανάληψη δράσης από τους ίδιους τους πολίτες».

Οι 5 πολιτικοί άξονες οι οποίοι και θα αποτελέσεουν την πολιτική πλατφόρμα των άμεσων πολιτικών επιδιώξεων του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννης είναι οι εξής:

  • 1. Ανάπτυξη με πρόσωπο: νέες δουλειές στον Ιδιωτικό Τομέα
  • 2. Σύγχρονο και διαφανές πολιτικό σύστημα
  • 3. Εφαρμογή των κανόνων χωρίς διακρίσεις
  • 4. Η Ελλάδα έχει θέση και άποψη στην Ευρώπη
  • 5. Σύγχρονο κοινωνικό κράτος, που υπηρετεί και δεν επιβαρύνει τον πολίτη

Επικεντρώνεται σε αυτά που βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών, προσδιορίζουν τη μορφή της ανάπτυξης που επιδιώκουμε, θεσμοθετούν τη σχέση μεταξύ πολίτη και πολιτείας και καθορίζουν το παρόν και το μέλλον της χώρας μας.

Η καμπάνια της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η οποία θα αναπτυχθεί τις επόμενες εβδομάδες, στο σύνολο της βασίζεται σε viral video και banners που θα διακινούνται μέσω διαδικτύου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ