Εκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του σε παράσταση του Σεφερλή -Πολύ γέλιο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Εκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του σε παράσταση του Σεφερλή -Πολύ γέλιο [εικόνες & βίντεο]

Πρόταση γάμου στον Μάρκο Σεφερλή/ Φωτογραφία: Neakriti.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόταση γάμου δέχτηκε Κρητικιά δημοσιογράφος πάνω στο θεατρικό σανίδι της παράστασης που παρακολουθούσε με συνεργό τον... Μάρκο Σεφερλή.

Συγκεκριμένα, ο σύντροφος της δημοσιογράφου είχε αποφασίσει να της κάνει την πιο ιδιαίτερη πρόταση γάμου, αφήνοντάς την έκπληκτη μπροστά στους θεατές.

Ολα έγιναν στην παράσταση «Greece The Musicult» στο κινηματοθέατρο «Αστόρια» του Ηρακλείου.

Πρόταση γάμου δέχτηκε Κρητικιά δημοσιογράφος πάνω στο θεατρικό σανίδι της παράστασης που παρακολουθούσε με συνεργό τον... Μάρκο Σεφερλή.

Ενώ λοιπόν ο κόσμος είχε γεμίσει ασφυκτικά το κινηματοθέατρο, όπου και θα πραγματοποιούνταν η παράσταση, με το που βγαίνει ο Μάρκος Σεφερλής στη σκηνή, χαιρετά τον κόσμο, κάνει το χορευτικό του και ξαφνικά ανακοινώνει πως «σήμερα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και μια έκπληξη».

Μέσα από το πλήθος, λοιπόν, φωνάζει τη δημοσιογράφο της εφημερίδας«Νέα Κρήτη» Μαρία Αντωνογιαννάκη, που ήταν εκεί ανυποψίαστη, χωρίς να ξέρει τι την περιμένει, καλώντας την να ανέβει στη σκηνή.

Όπως μας περιέγραψε η Μαρία, θεώρησε πως ο Μάρκος Σεφερλής με το πηγαίο χιούμορ και την ευστροφία του θα την καλούσε στην σκηνή προκειμένου να αστειευτούν, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει.

Ωστόσο τελικά η έκπληξη δεν ήταν από τον Σεφερλή, αλλά από τον σύντροφό της.

Ολα έγιναν στην παράσταση «Greece The Musicult»  στο κινηματοθέατρο «Αστόρια» του Ηρακλείου.

Ο σύντροφος της δημοσιογράφου τυχαίνει να εργάζεται στον θίασο του Μάρκου Σεφερλή και έτσι μαζί με τον ηθοποιό είχαν καταστρώσει να της κάνει πρόταση γάμου.

«Εμείς εδώ είμαστε όλοι μια οικογένεια. Ας έρθει λοιπόν ο Γιώργος, ο καλός της Μαρίας, μιας και θέλει να της κάνει μια έκπληξη», είπε ο Μάρκος Σεφερλής καλώντας τον γαμπρό στην σκηνή.

Ο σύντροφος της δημοσιογράφου γονάτισε και την ρώτησε αν θέλει να γίνει η γυναίκα του.

Εν τέλει η Μαρία Αντωνογιαννάκη είπε το μεγάλο «ναι» και όλο το θέατρο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Πηγή: neakriti.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ