Εκτέλεση Μακρή: Η Βικτώρια Καρύδα σκέφτεται να μετακομίσει στην Αυστραλία - iefimerida.gr

Εκτέλεση Μακρή: Η Βικτώρια Καρύδα σκέφτεται να μετακομίσει στην Αυστραλία

Η Βικτώρια Καρύδα σκέφτεται να φύγει στην Αυστραλία/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο φόβος κράτησε τον γιο του Γιάννη Μακρή, που μένει στην Αυστραλία, μακριά από την Ελλάδα και την κηδεία του πατέρα του.

Πηγή που επικαλείται η Daily Mail, από το περιβάλλον του εφήβου, ανέφερε ότι το αγόρι «φοβόταν υπερβολικά» να ταξιδέψει στην Αθήνα, ενώ δεν χρησιμοποιεί το επίθετο του πατέρα του, ο οποίος εκτελέστηκε στη Βούλα την περασμένη Τετάρτη. Προτίμησε λοιπόν να μείνει στην Αυστραλία, όπου θα πει το τελευταίο «αντίο» στον πατέρα του, καθώς εκεί θα τελεστεί η ταφή.

Στο μεταξύ, η χήρα του Μακρή, Βικτώρια Καρύδα, σκέφτεται να μετακομίσει στην Αυστραλία μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της, καθώς ζει μέσα στον φόβο. Το μοντέλο κρύβεται από την ημέρα της δολοφονίας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα». Η ίδια φέρεται να κατέθεσε ότι δεν είχε ιδέα ότι ο σύζυγός της κινδύνευε.

«Δεν φοβόταν κάτι. Δεν μας είχε πει τίποτα για απειλές. Κάναμε μια ήσυχη ζωή», φέρεται να είπε στην αστυνομία, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Στο μεταξύ ο Γιάννης Τόγκος, ο οποίος είχε σχεδιάσει το νυφικό της Βικτώριας Καρύδα, δήλωσε στην Sydney Morning Herald ότι το ζευγάρι ήταν πολύ αγαπημένο και πως ο ίδιος εκτιμά ότι το μοντέλο δεν είχε ιδέα για το εγκληματικό παρελθόν του συζύγου της.

«Ακόμη κι αν ο σύζυγός της είχε οποιουδήποτε είδους άλλη δουλειά, δεν πιστεύω ότι ήξερα κάτι γιατί ζούσε στον δικό της κόσμο, σε ένα σύννεφο. Οταν είσαι ερωτευμένος τα βλέπεις όλα αλλιώς, όμορφα. Δεν πιστεύω ότι ξέρει κάτι», δήλωσε ο σχεδιαστής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Μακρής Βικτώρια Καρύδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ