Υποβασταζόμενη η Βικτώρια Καρύδα στην κηδεία του Γιάννη Μακρή [εικόνες] - iefimerida.gr

Υποβασταζόμενη η Βικτώρια Καρύδα στην κηδεία του Γιάννη Μακρή [εικόνες]

Βικτώρια Καρυδα/ Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Μακρή, τον 46χρονο επιχειρηματία που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στη Βούλα την περασμένη Τετάρτη, οι φίλοι και η οικογένειά του.

Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα ενώ η σορός του Μακρή θα ταφεί στην Αυστραλία από όπου και κατάγεται.

Υποβασταζόμενη στην κηδεία του Γιάννγη Μακρή, η σύζυγός του Βικτώρια Καρύδα

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση και υποβασταζόμενη έφτασε στον εκκλησία και η σύζυγός του Γιάννη Μακρή και παίκτρια του My Style Rocs, Βικτώρια Καρύδα μαζί με τα δύο παιδιά της.

Το μοντέλο θα πει το τελευταίο αντίο στον άνδρα της που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι τους στην Βούλα
Η Βικτώρια Καρύδα έμαθε ότι ο άνδρας της δολοφονήθηκε ενώ έκανε πασαρέλα.
Υποβασταζόμενη η Βικτώρια Καρύδα στην κηδεία του Γιάννη Μακρή [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτές τις μέρες η αστυνομική έρευνα ώστε να βρεθεί ο δράστης που δολοφόνησε τον Γιάννη Μακρή έξω από την οικεία του στην Βούλα, την ώρα που πήγε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιείται στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα.

Η αστυνομία από την μία εξετάζει τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στις οικείες κοντά στο σημείο που έγινε το φονικό και από την άλλη ψάχνει απαντήσεις στις επαγγελματικές του δραστηριότητες του επιχειρηματία στην Μύκονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις κάμερες κατέγραψε βήμα-βήμα πώς κινήθηκε ο εκτελεστής.

Στο πλευρό της Βικώρια Καρύδας βρέθηκαν και παίκτριες του My Style Rocks

Φορώντας κουκούλα, ήταν κρυμμένος σε έναν λοφίσκο κοντά στο σημείο που είχε παρκάρει το θύμα το αυτοκίνητό του. Μόλις ο Γιάννης Μακρής μπήκε στο όχημα, ο δράστης πήγε από την πλευρά του συνοδηγού, πυροβόλησε τον 46χρονο και στη συνέχεια ετοιμαζόταν να τραπεί σε φυγή.

H σορός του Μακρή θα ταφεί στην Αυστραλία από όπου και κατάγεται.

Όσο αφορά τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, η Ασφαλεία αναφέρει πως οι επαγγελματικές κινήσεις του Γιάννη Μακρή στη Μύκονο, να ενόχλησαν κάποιους «ανταγωνιστές», για οικονομικούς λόγους, και έτσι να θέλησαν να τον «σβήσουν από τον χάρτη».

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτές τις μέρες η αστυνομική έρευνα ώστε να βρεθεί ο δράστης που δολοφόνησε τον Γιάννη Μακρή έξω από την οικεία του στην Βούλα
Οι συμπαίκτριες της Βικτώριας Καρύδα
Η αστυνομία από την μία εξετάζει τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στις οικείες κοντά στο σημείο που έγινε το φονικό και από την άλλη ψάχνει απαντήσεις στις επαγγελματικές του δραστηριότητες του επιχειρηματία στην Μύκονο.
Κάτια Πλούμη-Τάμτα Μαστοράκη-Αμάντα Μανωλάκου-Εφη Αναστασοπούλου

Φωτογραφίες: Eurokinissi- NDP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ