Ραγκούσης: Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και Κουβέλη, μετά τις εκλογές - iefimerida.gr

Ραγκούσης: Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και Κουβέλη, μετά τις εκλογές

Ραγκούσης: Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αναπόφευκτη» χαρακτήρισε την κυβερνητική συνεργασία μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., μετά τις εκλογές, ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας, Γιάννης Ραγκούσης, και επιτακτική τη συμμετοχή στο εν λόγω σχήμα και της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Συγκεκριμένα, ο κ.Ραγκούσης, μιλώντας στη ΝΕΤ, είπε πως η κυβερνητική συνεργασία μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. είναι «αναπόφευκτη», καθώς, όπως διευκρίνισε αν δεν γίνει, «θα υπάρξει πολιτική κρίση, που αν προστεθεί στην υπάρχουσα οικονομική κρίση, θα είναι καταστροφικό».

Παράλληλα, επισήμανε ότισε αυτήν την κυβερνητική συνεργασία θα πρέπει «πάση θυσία» να γίνει εφικτή η συμμετοχή και της Δημοκρατικής Αριστεράς του Φώτη Κουβέλη.

Σχετικά με το πού θα είναι υποψήφιος, ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας ανέφερε ότι «έχω γνωστοποιήσει την επιθυμία μου [για την Β'Αθήνας], αλλά ούτε διεκδικώ, ούτε πιέζω κανέναν και για τίποτα. Περιμένω τις τελικές αποφάσεις αύριο.Αν κάποιοι νομίζουν ότι επειδή τήρησα αυτή τη στάση αρχής, πρέπει να με τιμωρήσουν, είμαι έτοιμος να πληρώσω το κόστος. Εγώ επιμένω στις θέσεις μου».

«Με πονάει να μην κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ. Οι οικονομικές δεσμεύσεις κατανοώ ότι δεν μπορούν να υλοποιηθούν, αλλά όσον αφορά στις θεσμικές δεσμεύσεις δεν καταλαβαίνω γιατί να μην τις υλοποιήσουμε», είπε κλείνοντας ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ