Τι ειπώθηκε στη μυστική συνάντηση Παπανδρέου- Ράπανου;

Σκωτσέζικο ντουζ επιφύλαξε στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών ο Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Βασίλης Ράπανος, που είχε συνάντηση μαζί τους στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή αργά το απόγευμα.

Σε μία συνάντηση που ουδέποτε ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου ή το υπουργείο Οικονομικών, και πραγματοποιήθηκε λίγο μετά την ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και τις εκκρεμότητές του, ο κ.Ράπανος είχε καλά και ...κακά νέα για την κυβέρνηση. Ο κορυφαίος τραπεζίτης, εξέφρασε την άποψη ότι το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα "θα προχωρήσει", ωστόσο προειδοποίησε ότι για την επόμενη 'δύσκολη τριετία', εξίσου ...δύσκολη αν όχι αδύνατη θα είναι η παροχή ρευστότητας στην αγορά από τις τράπεζες.

Και παρά το γεγονός ότι η συνάντηση ήταν προσωπική και όχι θεσμική, και η άποψη του κ.Ράπανου ζητήθηκε εξαιτίας της πολυετούς εμπειρίας του, ενδιαφέρον θα έχει η αντίδραση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που είχαν σηκώσει 'μπαϊράκι' υπέρ της μετακύλισης της ενίσχυσης των τραπεζών στην αγορά το προηγούμενο διάστημα, στα ...δυσάρεστα νέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ