Τι ειπώθηκε στη μυστική συνάντηση Παπανδρέου- Ράπανου; - iefimerida.gr

Τι ειπώθηκε στη μυστική συνάντηση Παπανδρέου- Ράπανου;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκωτσέζικο ντουζ επιφύλαξε στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών ο Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Βασίλης Ράπανος, που είχε συνάντηση μαζί τους στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή αργά το απόγευμα.

Σε μία συνάντηση που ουδέποτε ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου ή το υπουργείο Οικονομικών, και πραγματοποιήθηκε λίγο μετά την ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και τις εκκρεμότητές του, ο κ.Ράπανος είχε καλά και ...κακά νέα για την κυβέρνηση. Ο κορυφαίος τραπεζίτης, εξέφρασε την άποψη ότι το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα "θα προχωρήσει", ωστόσο προειδοποίησε ότι για την επόμενη 'δύσκολη τριετία', εξίσου ...δύσκολη αν όχι αδύνατη θα είναι η παροχή ρευστότητας στην αγορά από τις τράπεζες.

Και παρά το γεγονός ότι η συνάντηση ήταν προσωπική και όχι θεσμική, και η άποψη του κ.Ράπανου ζητήθηκε εξαιτίας της πολυετούς εμπειρίας του, ενδιαφέρον θα έχει η αντίδραση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που είχαν σηκώσει 'μπαϊράκι' υπέρ της μετακύλισης της ενίσχυσης των τραπεζών στην αγορά το προηγούμενο διάστημα, στα ...δυσάρεστα νέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ