Αυτές είναι οι διαφορές μεταξύ εστιατορίων με ένα, δύο ή τρία αστέρια Michelin - iefimerida.gr

Αυτές είναι οι διαφορές μεταξύ εστιατορίων με ένα, δύο ή τρία αστέρια Michelin

Αυτές είναι οι διαφορές μεταξύ ενός εστιατορίου με ένα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για έναν σεφ δεν υπάρχει μεγαλύτερη διάκριση από το να του απονεμηθεί ένα αστέρι Michelin.

Το μόνο καλύτερο που θα μπορούσε να του συμβεί θα ήταν να του απονεμηθεί και ένα δεύτερο ή ακόμη και ένα τρίτο αστέρι!

Και αυτό γιατί ο οδηγός γεύσης της Michelin είναι στα μάτια των περισσοτέρων μια βίβλος(παρότι στο ξεκίνημά του είχε σαν στόχο απλά να βοηθά τους Γάλλους αυτοκινητιστές να βρουν ένα αξιοπρεπές μέρος για να μείνουν και να φάνε, ενώ ταξιδεύουν).

Στο φετινό οδηγό της Michelin υπάρχουν πάνω από 100 εστιατόρια με τρία αστέρια.

Αλλά τι ακριβώς χρειάζεται για να κερδίσει ένας σεφ και συνεπώς ένα εστιατόριο ένα τόσο περιζήτητο αστέρι; Και ποια είναι η διαφορά μεταξύ των εστιατορίων που έχουν ένα, δύο ή τρία αστέρια Michelin;

Για να διαβάσετε τη διαδικασία αξιολόγησης μπείτε στο economistas.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εστιατόρια Michelin αστέρια αξιολόγηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ