Επαγγελματίας μπαλαρίνα αποκαλύπτει τι τρώει κάθε μέρα για να διατηρείται σε φόρμα -Γιατί δεν τρώει μέχρι τις 11 - iefimerida.gr

Επαγγελματίας μπαλαρίνα αποκαλύπτει τι τρώει κάθε μέρα για να διατηρείται σε φόρμα -Γιατί δεν τρώει μέχρι τις 11

Η μπαλαρίνα Sassy Gregson-Williams /Φωτογραφία: Instagram/naturally.sassy
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι τρώνε οι μπαλαρίνες και διατηρούν αυτό το αξιοζήλευτο και πάντα σε φόρμα κορμί;

Μια επαγγελματίας μπαλαρίνα αποφάσισε να αποκαλύψει τι τρώει κάθε μέρα ώστε να έχει ενέργεια και να παίρνει τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται για να αποδώσει στις απαιτητικές πρόβες και παραστάσεις.

Η 21χρονη Sassy (Saskia) Gregson-Williams είναι Αγγλίδα χορεύτρια και προπονήτρια. Άφησε το Sporteluxe να μπει στην κουζίνα της και να μας δείξει πώς παραμένει σε φόρμα.

Η 21χρονη χορεύτρια είχε πει στο Woman’s Health ότι το μπαλέτο ήταν τα πάντα γι’ αυτήν από έφηβη αλλά δεν έτρωγε πολύ, μόνο σνακ για να αντέξει.

Εξήγησε ότι πίστευε πώς οι τροφές με χαμηλά λιπαρά θα την βοηθούσαν να διατηρήσει ένα «μικρό σώμα μπαλέτου» ώστε να έχει περισσότερους ρόλους.

Διαβάστε τι τρώει κάθε μέρα η επαγγελματίας μπαλαρίνα για να διατηρείται σε φόρμα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπαλαρίνα φόρμα Διατροφή Υγεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ