Κατέρρευσε η παίκτρια ριάλιτι μόλις έμαθε τη δολοφονία του συζύγου της στη Βούλα - iefimerida.gr

Κατέρρευσε η παίκτρια ριάλιτι μόλις έμαθε τη δολοφονία του συζύγου της στη Βούλα

Παίκτρια ριάλιτι η σύζυγος του επιχειρηματία στην Βούλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που ο 46χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες των εκτελεστών του έξω από το σπίτι του στην Βούλα, η ξανθιά καλλονή σύζυγός του περπατούσε στην πασαρέλα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Espresso την ώρα της εν ψυχρώ δολοφονίας, η παίκτρια γνωστού ριάλιτι μόδας δεν ήταν στο σπίτι της, αλλά περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week, τις πασαρέλες που στήνονται στο πλαίσιο της ελληνικής εβδομάδας μόδας δηλαδή.

Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμη πως μόλις το γνωστό μοντέλο πληροφορήθηκε από τους άνδρες της προσωπικής φρουράς του συζύγου της τι είχε συμβεί, κατέρρευσε.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2016 κάνοντας έναν πολυτελή γάμο στην Μύκονο και είχε αποκτήσει δύο παιδιά.

«Ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχω γνωρίσει τον άντρα της ζωής μου και έχουμε δυο υπέροχα παιδάκια» είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της λίγο καιρό μετά τον γάμο του στη Μύκονο, ενώ εκδήλωνε ανοιχτά την επιθυμία τους να κάνουν τρίτο παιδί.

Η σύζυγος του 46χρονου που εκτελέστηκε στη Βούλα
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ