Εκτέλεση στη Βούλα: Η Αυστραλία, οι χλιδές στη Μύκονο, ο γάμος με τη σταρ ριάλιτι μόδας και το σκοτεινό παρελθόν του 46χρονου - iefimerida.gr

Εκτέλεση στη Βούλα: Η Αυστραλία, οι χλιδές στη Μύκονο, ο γάμος με τη σταρ ριάλιτι μόδας και το σκοτεινό παρελθόν του 46χρονου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παλιός γνώριμος όχι μόνο των ελληνικών αλλά και των αυστραλιανών Αρχών ήταν ο 46χρονος που δολοφονήθηκε χθες, έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

Ο 46χρονος Ελληνοαυστραλός, ο οποίος ήταν γνωστός με το προσωνύμιο «Αυστραλός», είχε απασχολήσει τις Αρχές της μακρινής ηπείρου εδώ και χρόνια. Και το σκοτεινό παρελθόν του από την Αυστραλία φαίνεται ότι τον ακολουθούσε ακόμη. Το όνομά του, κατά πληροφορίες, φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών το 2005, σε κάποιες περίεργειες απόπειρες δολοφονίας και σε επεισόδια που διαδραματίστηκαν στην Αυστραλία, στην Αγγλία και στη Μύκονο.

Πάντως, η αυστραλιανή εφημερίδα της ομογένειας neoskosmos.com, με αφορμή τη δολοφονία του 46χρονου, αναφερόμενη στο παρελθόν του περιγράφει:

«Η οικογένεια του 46χρονου Ελληνοαυστραλού είχε βρεθεί αρκετές φορές αντιμέτωπη με τον νόμο, καθώς το 2011 ο πατέρας του δολοφονηθέντος, πρώην τραγουδιστής στο Σίδνεϊ, είχε συλληφθεί αφού οι Αρχές εντόπισαν 50 κιλά μεθαμφεταμίνης στην κατοχή του, αν και οι κατηγορίες εναντίον του ανατράπηκαν όταν ο έτερος γιος του παραδέχθηκε πως ο ίδιος είχε παρακινήσει τον πατέρα του να μεταφέρει τα ναρκωτικά, θεωρώντας ότι δεν θα κινούσαν υποψίες. Και ο ίδιος ο 46χρονος όμως είχε αντιμετωπίσει κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών στο παρελθόν. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Σϊδνεϊ ήταν ιδιοκτήτης ενός νυχτερινού κέντρου στην οδό Oxford μαζί με τον γόνο γνωστής οικογενείας. Οι δρόμοι τους χώρισαν έπειτα από έντονη διαφωνία κάποια στιγμή το 2007. Δύο χρόνια αργότερα, ο δολοφονηθείς βρέθηκε κατηγορούμενος για τον σοβαρό τραυματισμό του αδερφού του συνεταίρου του. Στη συνέχεια τα δύο αδέλφια (σ.σ. οι συνέταιροι του δολοφονηθέντος) φαίνεται πως σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον 46χρονο Ελληνοαυστραλό ως αντίποινα για την απόπειρα εναντίον του αδελφού του συνεταίρου του, αλλά αθωώθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου. Από το 2013 είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 46χρονο, αφού βρέθηκε να οδηγεί χωρίς άδεια, ενώ στη συνέχεια δεν εμφανίστηκε προκειμένου να του απαγγελθεί η ποινή του. Το δίπλωμά του ακυρώθηκε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2018».

Σε κάποια στιγμή ο δολοφονηθείς φαίνεται ότι συναντήθηκε τυχαία με τον πρώην συνεργάτη του στη Μύκονο και πιάστηκαν στα χέρια. Μάλιστα, το περιστατικό είχε περιγράψει και η Daily Telegraph.

Ετσι, τώρα, με βάση όλα αυτά η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να συνδέσει τα κομμάτια του παζλ και να βρει ποιος κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο συμβόλαιο θανάτου, όπως υποδηλώνει και το εννιάρι πιστόλι με το οποίο δολοφονήθηκε.

Τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία είναι οι κάλυκες που βρέθηκαν στον χώρο του εγκλήματος, οι οποίοι εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί αν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί ξανά, αλλά και η κατάθεση της συζύγου του, η οποία προσήλθε αργά χθες το βράδυ, παρά το τεράστιο σοκ της, για να δώσει τα πρώτα στοιχεία και να καταθέσει τα όσα γνώριζε σχετικά με το αν ο σύζυγός της είχε οικονομικές ή προσωπικές διαφορές, αν δεχόταν απειλές ή φοβόταν κάτι.

Φυσικά, σημαντικό στοιχείο θα αποτελέσουν και τα όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας στην περιοχή και κυρίως στο ίδιο το σπίτι του θύματος, το οποίο ήταν φρούριο.

Η δολοφονία έγινε χθες, Τετάρτη, λίγα λεπτά μετά τις 8 το βράδυ, καθώς ο 46χρονος έβγαινε από το πολυτελές σπίτι του στην οδό Τροίας με το αυτοκίνητό του, μάρκας Smart. Μάλιστα, ο «Αυστραλός» φαίνεται ότι πρόλαβε να αντιδράσει, καθώς με τους πρώτους πυροβολισμούς βγήκε έξω από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να τρέξει και να καλυφθεί. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και έπεσε νεκρός στον δρόμο με τέσσερις σφαίρες στο στήθος.

Λίγα λεπτά μετά την άγρια δολοφονία του 46χρονου στη Βούλα

Την ώρα της εκτέλεσης η σύζυγός του με τα δύο μικρά παιδιά τους βρίσκονταν στο εσωτερικό του σπιτιού, ενώ πρώτος στο σημείο της δολοφονίας έφθασε ο πατέρας του 46χρονου.

Οι εταιρείες σεκιούριτι και η... άδοξη συνεργασία με πρώην πολιτικό

Ο «Αυστραλός» τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν με επιχειρήσεις σεκιούριτι και καθαριότητας. Μάλιστα, στην επιχείρηση υπηρεσιών ασφαλείας που διατηρούσε με έδρα την Καλλιθέα εργάστηκε για ένα διάστημα και γνωστός πρώην πολιτικός. Η συνεργασία έληξε άδοξα, με τον πολιτικό να αποχωρεί από τη δουλειά αλλά να μην επιστρέφει ποτέ το εταιρικό τζιπ που του είχαν δώσει!

Να σημειωθεί ακόμη ότι ο 46χρονος έφευγε χθες από το σπίτι του για να παραβρεθεί στα εγκαίνια της νέας εταιρείας του, επίσης σεκιούριτι, στη Βουλιαγμένης.

Οι χλιδές και το μοντέλο γυναίκα του

Η σύζυγός του, με πατέρα Έλληνα και μητέρα Ουκρανή, ασχολείται με τον χώρο της μόδας από μικρή ηλικία, συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς ομορφιάς (Miss Παγκόσμιος Τουρισμός 2003, Miss Top Model International 2003) κερδίζοντας τίτλους, περπατώντας σε πασαρέλες και εσχάτως συμμετέχοντας σε ριάλιτι μόδας που προβάλλεται αυτή την περίοδο. Μάλιστα, στο κανάλι υπήρξε χθες βράδυ προβληματισμός για το τι θα γίνει, καθώς κάποια επεισόδια στα οποία πρωταγωνιστεί η σύζυγος του 46χρονου έχουν ήδη γυριστεί.

Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά μαζί και πριν από δύο χρόνια παντρεύτηκαν σε έναν υπέρλαμπρο γάμο -ο οποίος φιλοξενήθηκε και στα περιοδικά- στη Μύκονο.

Φωτογραφία από τον γάμο χλιδής του ζευγαριού στη Μύκονο
Φωτό του ζευγαριού
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αυστραλός δολοφονία Βούλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ