Παίκτης του Power of Love κατεβαίνει υποψήφιος στου Ζωγράφου [εικόνα] - iefimerida.gr

Παίκτης του Power of Love κατεβαίνει υποψήφιος στου Ζωγράφου [εικόνα]

Παίκτης του Power of love κατεβαίνει υποψήφιος στου Ζωγράφου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί ήταν σίγουρα ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες στο Power of love και αυτός που κατάφερε να βρει στην αγάπη στο πρόσωπο της συμπαίκτριάς του, Κυριακής Τσανικίδου.

Ο παίκτης του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ δείχνει να ενδιαφέρεται για τα κοινά και κατεβαίνει υποψήφιος με την παράταξη «Πολίτες σε δράση» για τον Δήμο Ζωγράφου.

Την υποψηφιότητά του έκανε γνωστή μέσω ανάρτησής του στο Instagram:

«Φίλοι μου αγαπημένοι , είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την οριστικοποίηση της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ για τον δήμο Ζωγράφου !! Ο λόγος της απόφασης μου αυτής είναι η αγάπη μου για τον δήμο αυτόν που μεγάλωσα και διαμένω , η αγάπη και ο σεβασμός για τους συνανθρώπους μου , το σχέδιο της παράταξης αλλά και η αποστασιοποίηση της από κομματικές κατευθύνσεις !! #Με ειλικρίνεια και διαφάνεια».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Φίλοι μου αγαπημένοι , είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την οριστικοποίηση της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ” για τον δήμο Ζωγραφου !! Ο λόγος της απόφασης μου αυτής είναι η αγάπη μου για τον δήμο αυτόν που μεγάλωσα και διαμένω , η αγάπη και ο σεβασμός για τους συνανθρώπους μου , το σχέδιο της παράταξης αλλά και η αποστασιοποίηση της από κομματικές κατεύθυνσεις !! #Με ειλικρίνεια και διαφάνεια?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sokratis_El (Official) (@sokratis_el_) στις 31 Οκτ, 2018 στις 6:19 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ