Viral φωτό: Αποκοιμήθηκε στην τελετή υποδοχής Χάρι και Μέγκαν -Μπροστά στα μάτια τους [εικόνες]

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν μαγέψει τους θαυμαστές τους σε τρία έθνη κατά την διάρκεια της πρώτης τους κοινής βασιλικής περιοδείας.

Αλλά ένα μικρό αγόρι Τόνγκα, φαίνεται πως δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου από τον δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ κατά την άφιξή τους για να συναντήσουν τον πρωθυπουργό του νησιωτικού έθνους την Παρασκευή.

Ο μικρός αποκοιμήθηκε στο πάτωμα, δίπλα σε πλήθος θαυμαστών που περίμεναν υπομονετικά για το βασιλικό ζευγάρι.

Στην πρώτη τους εμφάνιση της ημέρας, η οποία περιελάμβανε συνάντηση με πολιτικούς ηγέτες της Τόνγκα, η Μέγκαν και ο πρίγκιπας Χάρι αποθεώθηκαν από τους ενθουσιασμένους ντόπιους με τα παραδοσιακά τους ρούχα.

Δύο αδερφάκια κάθονταν σταυροπόδι και κρατούσαν ένα πλακάτ που έγραφε πως προσφέρουν δωρεάν αγκαλιές στο ζευγάρι, το οποίο έλαμπε όσο διέσχιζε τον διάδρομο.

Το πλακάτ ήταν διακοσμημένο με κόκκινες καρδιές, μια κορώνα και παραδοσιακά λουλούδια, καθώς και τα ονόματα Μάλο, Λέλεϊ, Χάρι και Μέγκαν.

Ένα παιδάκι όμως αποφάσισε πως το συγκεκριμένο γεγονός ίσως δεν ήταν τόσο σημαντικό γι’ αυτόν, και αποφάσισε να ξαπλώσει στο πάτωμα, αμέσως μόλις πέρασαν ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν. Όταν ξύπνησε, κάθισε με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του και ετοιμάστηκε για μια αγκαλιά με τον Χάρι.

Και φαίνεται πως κατάφερε να κερδίσει το βασιλικό ζευγάρι, με τον πρίγκιπα Χάρι να γονατίζει για να τον αγκαλιάσει ενώ η Μέγκαν παρακολουθεί με χαρά.

Coisa linda #RoyalVisitTonga #RoyalWedding #MeghanMarkle #PrinceHarry pic.twitter.com/wbR6eRDQEv

Η 37χρονη δούκισσα φορούσε ένα υπέροχο ριγέ φόρεμα λευκό με λαδί μέχρι το γόνατο από τον Αυστραλό δημιουργό Μάρτιν Γκραντ. Φαίνεται πως ο συγκεκριμένος σχεδιαστής έχει γίνει ο αγαπημένος της δούκισσας, καθώς είναι η τέταρτη φορά που φοράει δημιουργία του Αυστραλού σχεδιαστή για την βασιλική της περιοδεία.

Φωτογραφίες: AP

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ