Ο Ρος από τα «Φιλαράκια» απαντά στην αστυνομία για την κλοπή από σούπερ μάρκετ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ρος από τα «Φιλαράκια» απαντά στην αστυνομία για την κλοπή από σούπερ μάρκετ [εικόνες & βίντεο]

Ο ύποπτος που αναζητά η αστυνομία. Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δική του απάντηση στους ισχυρισμούς των θαυμαστών του πως ίσως να είναι αυτός ο ληστής ενός σούπερ μάρκετ στην Αγγλία, έδωσε ο διάσημος ηθοποιός Ντέιβιντ Σουίμερ με ένα πολύ αστείο βίντεο.

Η αστυνομία του Μπλάκπουλ δημοσίευσε προχθές μια φωτογραφία από κάμερα κλειστού κυκλώματος που δείχνει έναν άνδρα να κλέβει ένα σούπερ μάρκετ. Στην φωτογραφία ο ύποπτος φαίνεται να κρατά ένα χάρτινο κιβώτιο με κουτάκια μπίρας.

Η ανάρτησή τους στο Facebook έγραφε: «Αναγνωρίζετε αυτόν τον άνθρωπο; Θέλουμε να του μιλήσουμε σε σχέση με κλοπή σε εστιατόριο στο Μπλάκπουλ στις 20 Σεπτεμβρίου».

Ωστόσο, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πολύ σύντομα διαπίστωσαν την ομοιότητα του υπόπτου με τον διάσημο ηθοποιό Ντέιβιντ Σουίμερ, που υποδύθηκε τον Ρος Γκέλερ στη σειρά «Τα Φιλαράκια».

Η απάντηση λοιπόν του ηθοποιού στους ισχυρισμούς των θαυμαστών του πως ίσως να ήταν αυτός, ήταν σίγουρα ξεκαρδιστική. Ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter με ένα βίντεο που τον δείχνει να κρατά στην αγκαλιά του κουτάκια μπίρας σε ένα σούπερ μάρκετ της Νέας Υόρκης και την λεζάντα: «Αξιωματικοί, σας ορκίζομαι ότι δεν ήμουν εγώ. Όπως μπορείτε να δείτε, ήμουν στη Νέα Υόρκη. Όσο για την αστυνομία του Μπλάκπουλ, εύχομαι καλή τύχη με την έρευνα».

Officers, I swear it wasn't me.
As you can see, I was in New York.
To the hardworking Blackpool Police, good luck with the investigation.#itwasntme pic.twitter.com/EDFF9dZoYR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ