Το αναλυτικό σχέδιο για τους υδογονάνθρακες καταθέτει η Noble Energy - iefimerida.gr

Το αναλυτικό σχέδιο για τους υδογονάνθρακες καταθέτει η Noble Energy

υδρογονάνθρακες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει το αναλυτικό πρόγραμμα εξόρυξης του φυσικού αερίου από το οικόπεδο 12 της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.

Σύμφωνα με τον Κύπριο υπουργό Εμπορίου Νεοκλή Συλικιώτη, στις 17Απριλίου θα βρίσκονται στην Κύπρο τεχνοκράτες της Νoble Energy από την έδρα της εταιρείας, στο Χιούστον του Τέξας.

Οι ειδικοί θα παρουσιάσουν ολόκληρο το πρόγραμμα διοχέτευσης αερίου από την Αφροδίτη στον τερματικό Βασιλικού, στην τρίτη και καθοριστική συνάντηση με την κυπριακή ομάδα επαφής.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στις επικείμενες συναντήσεις η Λευκωσία θα θέσει ανοικτά πλέον στο τραπέζι του διαλόγου τα κρίσιμα ζητήματα του πότε και σε ποιες ποσότητες θα διοχετευθεί το φυσικό αέριο στο Βασιλικό. Παράλληλα, στόχος της κυπριακής ηγεσίας είναι η αναζήτηση μιας φόρμουλας προκειμένου να υπάρξουν οι διασφαλίσεις για υλοποίηση των δεσμεύσεων της εταιρείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ