Αντιγραφή: Ο Χάρι και η Μέγκαν κόπιαραν ντύσιμο του Γουίλιαμ και της Κέιτ 6 χρόνια πριν [εικόνες] - iefimerida.gr

Αντιγραφή: Ο Χάρι και η Μέγκαν κόπιαραν ντύσιμο του Γουίλιαμ και της Κέιτ 6 χρόνια πριν [εικόνες]

Ο Χάρι και η Μέγκαν με πολύχρωμα ρούχα στα νησιά Φίτζι. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως εντυπωσιακοί ήταν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ την Τετάρτη καθώς και οι δύο φόρεσαν ρούχα με έντονα χρώματα κατά την επίσκεψή τους στο Πανεπιστήμιο του Νότιου Ειρηνικού στη διάρκεια της επίσημης περιοδείας τους στα νησιά Φίτζι.

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ πριν από 6 χρόνια στα νησιά του Σολομώντα

Αλλά έξι χρόνια νωρίτερα, ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ φορούσαν σχεδόν ίδια ρούχα στα νησιά του Σολομόντως στο πλαίσιο της περιοδείας του για το Χρυσό Ιωβηλαίο.

Σήμερα, στην ένατη μέρα της πρώτης μεγάλης περιοδείας τους, η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε να φορέσει επιτέλους λίγο χρώμα, προς τέρψιν των θαυμαστών της, επιλέγοντας ένα μεταξωτό φόρεμα αξίας 2.110 δολαρίων Αυστραλίας εμπνευσμένο από την Φρίντα Κάλο από την παρισινή εταιρεία Figue.

Ο πρίγκιπας Χάρι με γαλάζιο χαβανέζικο πουκάμισο και η Μέγκαν με ένα μεταξωτό ροζ με κόκκινο φόρεμα

Ο σύζυγός της επέλεξε μια πιο ανοιχτόχρωμη παλέτα με ένα ανοιχτό μπλε χαβανέζικο πουκάμισο με μαύρο παντελόνι και καφέ παπούτσια.

Κι ενώ το λουκ τους μπορεί να ενθουσίασε τους λάτρεις τους, φαίνεται πως ακολούθησαν τις συμβουλές του μεγαλύτερου αδερφού του Χάρι, Γουίλιαμ και της συζύγου του, Κέιτ.

Η Κέιτ είχε επιλέξει στράπλες φόρεμα στα ίδια περίπου χρώματα και μπεζ εσπαντρίγιες

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του για το Χρυσό Ιωβηλαίο το 2012, το ζευγάρι φορούσε σχεδόν όμοια ρούχα: ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με ένα λίγο πιο ανοιχτό μπλε πουκάμισο και η Κέιτ με ένα ροζ και πορτοκαλί στράπλες φόρεμα. Οι δύο δούκισσες φορούσαν επίσης παρόμοιες εσπαντρίγιες.

Το φόρεμα της Μέγκαν, είχε ένα v ντεκολτέ, μακριά μανίκια και ασύμμετρο ποδόγυρο με πομ-πομ και λεπτομέρειες από κοχύλια. Συνδύασε την εμφάνισή της με τις ίδιες εσπαντρίγιες που φορούσε και πριν από λίγες ημέρες, δίνοντας ωστόσο ένα πιο μποέμ λουκ.

Αντιθέτως η Μέγκαν φόρεσε μακρυμάνικο φόρεμα και μαύρες εσπαντρίγιες

Το χτένισμά της επιμελήθηκε ο προσωπικός της κομμωτής Τζορτζ Νόρθγουντ και έφτιαξε ένα κότσο με μερικά κομψά λουλούδια frangipani να τον στολίζουν.

Αντιθέτως, η Κέιτ Μίντλετον είχε επιλέξει να αφήσει κάτω τα μαλλιά της σε πλούσιες και χαλαρές μπούκλες.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ