GNTM -Η Καγιά απαντά για την αποχώρηση της Σοφίας: «Δεν έπαθε ποτέ καμία κρίση πανικού» - iefimerida.gr

GNTM -Η Καγιά απαντά για την αποχώρηση της Σοφίας: «Δεν έπαθε ποτέ καμία κρίση πανικού»

Βίκυ Καγιά (Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρνητικά σχόλια σχετικά με την απόφαση να θέσουν εκτός Greece’s Next Top Model την Σοφία Ζαχαριάδου δέχθηκε η Βίκυ Καγιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παίκτρια του GNTM δεν κατάφερε να δώσει το απαραίτητο κλικ στους κριτές κατά την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης, καθώς φοβόταν το νερό, και έτσι αποφασίστηκε ότι πρέπει να αποχωρήσει.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια των τηλεθεατών, οι οποίοι έσπευσαν να γράψουν την άποψή του σε ανάρτηση της Βίκυς Καγιά στο Instagram.

Η κριτής αν και δεν συνηθίζει να απαντά σε σχόλια, έσπευσε να γράψει τι ακριβώς συνέβη, θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Το σχόλιο της Βίκυς Καγιά:

«Παρόλο που δεν συνηθίζω ποτέ ν’ απαντώ σε σχόλια, νιώθω πως αυτήν την φορά το θέμα είναι λεπτό και πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια σημεία που πιθανόν δεν έχετε λάβει υπόψη σας δεδομένου ότι σ’ ένα μονταρισμένο επεισόδιο με πολύ πληροφορία πρέπει να υπάρχει σχετικά μοιρασμένος χρόνος για όλα τα κορίτσια στο παιχνίδι. Η Σοφία είναι ένα όμορφο και γλυκό κορίτσι στο οποίο πιστεύω πολύ και έχω υποστηρίξει. Αν πραγματικά γνωρίζετε όπως πολλοί λέτε, πως λειτουργούν οι κρίσεις πανικού, κάτι τρομερά δύσκολο που χρειάζεστε ειδική φροντίδα επιτόπου και για αρκετό χρονικό διάστημα, τότε θα δείτε ότι αυτό που έπαθε η Σοφία δεν ήταν αυτό! Η Σοφία κρύωνε πολύ γιατί έμεινε αρκετή ώρα στο νερό και φοβόταν. Δεν έπαθε ΠΟΤΕ καμία κρίση πανικού. Είχε απλά κλειδώσει και αποφασίσει ότι δεν μπορεί να κάνει έστω και μια μικρή προσπάθεια για να μείνει στο παιχνίδι εφόσον γνώριζε τους κανόνες πριν ακόμη μπει σε αυτό! Ήξερε επίσης από την αρχή ότι θα υπάρχει δοκιμασία με νερό.

Όλα τα κορίτσια υπογράφουν τους κανόνες του παιχνιδιού και γνωρίζουν από πριν ότι θ’ ακολουθήσουν δύσκολες δοκιμασίες, δεν έφερε ποτέ αντίρρηση και ο ψυχολόγος που εξέτασε όλα τα κορίτσια πριν μπουν στο σπίτι, μας μίλησε για ένα κορίτσι χωρίς θέματα ψυχολογικά και υγιές! Στα γυρίσματα υπάρχουν πάντοτε ειδικοί γιατροί κ νοσηλευτές όπως και ναυαγοσώστες για την ασφάλεια των κοριτσιών ειδικά όταν είναι μέσα στο νερό. Ήθελα πολύ να με ακούσει και να βάλει έστω κ μόνο το στόμα της στο νερό αν όχι όλο το πρόσωπο για να μην χρειαστεί ν’ αποχωρήσει. Οι κανόνες είναι ίδιοι για όλες και δεν τους φτιάχνω εγώ αλλά οι Αμερικανοί οι οποίοι έτυχε να είναι εκεί σ’ αυτό το γύρισμα και είναι και αυστηροί με αυτούς. Αν δεν υπάρχει προσπάθεια και φωτογραφία δυστυχώς θεωρείτε άδικο για τ’ άλλα κορίτσια και πρέπει να φύγει.Δεν μας επιτρέπετε λοιπόν κανένας διαχωρισμός! Σε κανονικές συνθήκες δουλειάς φυσικά και μπορείς ν’αρνηθείς κάτι που σε φοβίζει, αλλά στο παιχνίδι όλες καλούνται να κάνουν τις ίδιες προσπάθειες για μπορούμε να είμαστε δίκαιοι και σωστοί. Καλή συνέχεια και καλήμερα σε όλους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ