GNTM: Ξαφνική η πρώτη αποχώρηση -Δεν έβγαλε φωτογραφία και την έδιωξαν [βίντεο] - iefimerida.gr

GNTM: Ξαφνική η πρώτη αποχώρηση -Δεν έβγαλε φωτογραφία και την έδιωξαν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός GNTM βρέθηκε η Σοφία Ζαχαριάδου, η οποία δεν κατάφερε να δώσει ούτε ένα κλικ στους κριτές κατά την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης.

Η φωτογράφιση στο νερό αποδείχθηκε καταστροφή για την παίκτρια, καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον φόβο της. Οπως αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά, η Σοφία παραλίγο να πνιγόταν όταν ήταν μικρή και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παθαίνει πανικό με το νερό.

«Μου είχε κοπεί η ανάσα. Η καρδιά μου ξεκίνησε να χτυπά πάρα πολύ γρήγορα. Τα χέρια μου είχαν μουδιάσει. Είχε στεγνώσει το λαρύγγι μου. Πραγματικά νόμιζα ότι θα πεθάνω», εξομολογήθηκε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης η Σοφία.

Οταν βρέθηκε μπροστά τους, οι κριτές αποφάσισαν πως η παίκτρια δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι, καθώς δεν τους έδωσε φωτογραφία και έτσι πριν καν ξεκινήσει η κριτική των άλλων κοριτσιών την κάλεσαν να αποχωρήσει.

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GNTM Greece's Next Top Model Σοφία Ζαχαριάδου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ