Με λιακάδα και 25 βαθμούς ο καιρός σήμερα - iefimerida.gr

Με λιακάδα και 25 βαθμούς ο καιρός σήμερα

Με λιακάδα και 25 βαθμούς ο καιρός σήμερα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός σήμερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως το βράδυ στα βόρεια ενώ οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Αναλυτικά, στη Μακεδονία και την Θράκη, ο καιρός θα είνα αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Πιθανότητα καταιγίδας αρχικά στη δυτική Μακεδονία και από αργά το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές. Η θερμοκρασία από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ιόνιου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά, και τη δυτική Πελοπόννησο, θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, και την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Το απόγευμα όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στη Θεσσαλία κυρίως στα ορεινά θα σημειωθούν βροχές. Η θερμοκρασία από 7 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, ο καιρός θα είναι αίθριος. Η θερμοκρασία από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα επίσης ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Το βράδυ στις βορειότερες περιοχές θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά σχεδόν αίθριος. Το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και κυρίως το βράδυ θα σημειωθούν βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Κυριακή των Βαΐων

Καιρός: στα δυτικά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, που το μεσημέρι-απόγευμα κατά τόπους θα είναι ισχυρές, το βράδυ όμως θα παρουσιάσουν πρόσκαιρη υφεση.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα κατά τόπους θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, όπου πιθανόν να εκδηλωθούν και καταιγίδες.

Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6, στα νότια 7 και πιθανώς πρόσκαιρα 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές κυρίως στα βορειοδυτικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ