Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για διαγραφή, ο Δημήτρης Οικονόμου του ΣΚΑΪ - iefimerida.gr

Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για διαγραφή, ο Δημήτρης Οικονόμου του ΣΚΑΪ

Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για διαγραφή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ θα παραπεμφθεί ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Οικονόμου, για την απόφασή του να «σπάσει» την στάση εργασίας που είχε κηρύξει η Ένωση Συντακτών.

Ο Δημήτρης Οικονόμου τώρα, αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο διαγραφής του από την Ένωση Συντακτών.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ είναι η εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε σήμερα να παραπέμψει το Δημήτρη Οικονόμου, δημοσιογράφο του Τ/Σ «ΣΚΑΙ», στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με το ερώτημα της διαγραφής του από τα μητρώα της Ένωσης.

Ο Δημήτρης Οικονόμου «έσπασε» τη στάση εργασίας, που είχε προκηρύξει η ΕΣΗΕΑ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνεχιζόμενες απολύσεις και την άρνηση υπογραφής ΣΣΕ και συγχρόνως σε ένδειξη συμπαράστασης προς την ΕΤΙΤΑ.

Στη σημερινή δύσκολη για όλους κατάσταση η αλληλεγγύη ανάμεσα στους εργαζόμενους και τα σωματεία είναι ο πρωταρχικός όρος για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τη δύσκολη συγκυρία. Προκλητικές συμπεριφορές, που αγνοούν τους συναδέλφους και τους αγώνες των σωματείων, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ