Βενιζέλος: Το διακύβευμα των εκλογών είναι η παραμονή στο ευρώ - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Το διακύβευμα των εκλογών είναι η παραμονή στο ευρώ

Βενιζέλος: Το διακύβευμα είναι εάν θα παραμείνουμε στο ευρώ ή όχι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κεντρικό διακύβευμα των εκλογών που δεν είναι άλλο από το ποια πορεία θα ακολουθήσει η χώρα, την ευρωπαϊκή ή όχι, έθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στους διαγραφέντες βουλευτές του κόμματος.

Μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος, ο κ.Βενιζέλος τόνισε πως «η Ελλάδα θα ακολουθήσει την ευρωπαϊκή της πορεία που προσφέρει ασφαλή οδό -παρά τις δυσκολίες-για την επάνοδο στην οικονομική σταθερότητα, ή θα ακολουθήσει μια τυφλή πορεία προς κάπου αλλού, που κανείς δεν λέει ποιά είναι, ποιός είναι ο στόχος και ποιές είναι οι εγγυήσεις: Αυτό είναι το κεντρικό διακύβευμα των εκλογών».

Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, απεύθυνε κάλεσμα σε όλους τους βουλευτές που εξελέγησαν με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως οι βουλευτές οι οποίοι είχαν «τιμωρηθεί» από την προηγούμενη ηγεσία να μην συμμετέχουν στις εθνικές εκλογές, θα μπουν τελικά στα ψηφοδέλτια, ενώ κάλεσε τους διαγραφέντες βουλευτές που συμφωνούν με το πλαίσιο που περιέγραψε να επανέλθουν στο ΠΑΣΟΚ.

Κατά την ομιλία του εξαπέλυσε επίθεση τόσο προς τη Ν.Δ. όσο και προς την Αριστερά, κατηγορώντας από τη μια τον Αντώνη Σαμαρά για μικρομεγαλισμό ενώ απευθυνόμενος ευρύτερα στην Αριστερά ζήτησε να δώσει σαφείς απαντήσεις για το ζήτημα της χορήγησης μισθών και συντάξεων.

Τέλος, για μια ακόμη φορά επανέλαβε ότι ο στόχος για το ΠΑΣΟΚ είναι να αναδειχθεί πρώτο κόμμα, στόχο που χαρακτήρισε και «ρεαλιστικό» και «εφικτό».

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ