Θα δίνατε ποτέ 25.000 δολάρια για να βρεθείτε στην επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret; - iefimerida.gr

Θα δίνατε ποτέ 25.000 δολάρια για να βρεθείτε στην επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret;

Οι επιδείξεις μόδας της Victoria's Secret είναι πάντα μαγευτικές. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσα μπορεί να δώσει κανείς για να παρακολουθήσει το υπέρλαμπρο σόου της Victoria’s Secret; Πολλά θα μπορούσε να πει κανείς, αλλά επ’ ουδενί 25.000 δολάρια.

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσο πλησιάζει το σόου, που φέτος επιστρέφει στη Νέα Υόρκη μετά από χρόνια σε πόλεις όπως το Λονδίνο, το Παρίσι και η Σανγκάη. Η σειρά των μοντέλων έχει ήδη διαμορφωθεί, με 18 νέα πρόσωπα να ετοιμάζονται να διασχίσουν την πασαρέλα.

Ένας από τους αγγέλους της Victoria's Secret

Κι ενώ οι μουσικοί καλλιτέχνες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, μπορείτε σίγουρα να περιμένετε μεγάλα ονόματα, καθώς στο παρελθόν είχαν εμφανιστεί η Lady Gaga αλλά και η Ριάνα. Στην εκδήλωση μπορεί να πάει κανείς μόνο με πρόσκληση και αναμένεται να είναι το επόμενο θέμα συζήτησης.

Μια πρόσφατη δημοπρασία όμως από την άγγελο της Vitoria’s Secret Σάρα Σαμπάιο δείχνει πως τα εισιτήρια κοστίζουν πολύ περισσότερο από όσο μπορεί να φανταζόταν κανείς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Sampaio (@sarasampaio) στις 28 Σεπ, 2018 στις 4:09 μμ PDT

Τον Ιούλιο η Σαμπάια, αποκάλυψε στους οπαδούς της στο Instagram πως πάσχει από τριχοτιλλομανία, μια διαταραχή που την αναγκάζει να βγάζει τις τρίχες των φρυδιών της.

Η Σαμπάιο έλαβε πολλά ενθαρρυντικά και υποστηρικτικά μηνύματα από τους οπαδούς της και αποφάσισε να συνεργαστεί με το ίδρυμα TLC for Body-Focused Repetitive Behaviors, δημοπρατώντας δύο εισιτήρια για δύο τυχερούς που θέλουν να δουν από κοντά την ίδια και τις συναδέρφους της στο φετινό σόου.

Όποιος κερδίσει τη δημοπρασία, θα πάρει δύο εισιτήρια για την επίδειξη μόδας, θα γνωρίσει από κοντά την Σαμπάιο και θα μπορέσει να παραβρεθεί στο afterparty.

Προς το παρόν, οι προσφορές έχουν οριστεί στα 24.999 δολάρια και είναι μόνο η αρχή. Αν σας περισσεύουν χρήματα, η επόμενη ελάχιστη προσφορά ξεκινά από τα 25.999 δολάρια και η δημοπρασία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη.

Φωτογραφία: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ