Μιχελάκης: Ο Παπακωνσταντίνου αντί να απολογείται θέλει να ξαναγίνει υπουργός - iefimerida.gr

Μιχελάκης: Ο Παπακωνσταντίνου αντί να απολογείται θέλει να ξαναγίνει υπουργός

Μιχελάκης: Ο Παπακωνσταντίνου αντί να απολογείται θέλει να ξαναγίνει υπουργός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή επίθεση εναντίον του Γιώργου Παπακωνσταντίνου εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα ο πρώην υπουργός Οικονομικών και έκανε λόγω περί συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ- ΝΔ και μετά τις εκλογές.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, τονίζει πως είναι προκλητικό, ο άνθρωπος που πρέπει να κάτσει στο σκαμνί της Εξεταστικής Επιτροπής, να ψάχνει τρόπους για να μείνει υπουργός κι αντί να απολογείται για τα εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος της χώρας, ζητά και συγκυβέρνηση.

«Ματαιοπονεί. Και το ξέρει», δηλώνει ο κ. Μιχελάκης για τον κ. Παπακωσταντίνου, επισημαίνοντας πως ο λαός γνωρίζει και θα απαντήσει, στις επερχόμενες εκλογές, τιμωρώντας τους υπαίτιους της σημερινής τραγικής κατάστασης και δίνοντας αυτοδυναμία στην ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ