Η Μαντόνα προσλαμβάνει μια ντουζίνα σωσίες - iefimerida.gr

Η Μαντόνα προσλαμβάνει μια ντουζίνα σωσίες

Μαντόνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι είναι απαραίτητο όταν ξεκινάς μια νέα παγκόσμια περιοδεία (ονόματι MDNA); Φώτα, τεχνικούς, χορευτές, μεταφορικά μέσα και μια ντουζίνα σωσίες για να μπερδεύεις τους παπαράτσι. Τουλάχιστον έτσι σκέφτηκε η Μαντόνα. Αλλά δεν αρκεί να της μοιάζει κάποια. Πρέπει να περάσει και από σεμινάρια συμπεριφοράς.

Πάνε οι εποχές που η Μαντόνα υπέγραφε αυτόγραφα στους θαυμαστές της. Πλέον θέλει να έχει όσο μεγαλύτερη απόσταση από αυτούς γίνεται.

Κάτι που θα της εξασφαλίσουν οι σωσίες (από πέντε και πάνω) που αποφάσισε να κουβαλάει μαζί της σε κάθε στάση της παγκόσμιας περιοδείας της, ώστε εκεί να μπορεί να χαλαρώνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«´Ηταν εντελώς δική της ιδέα. Θεωρεί ότι οι σωσίες μπορούν να βοηθήσουν τόσο σε θέματα ασφαλείας, όσο και από άποψη διατήρησης της ιδιωτικής της ζωής εκτός του φακού των παπαράτσι».

Πέρα από το προφανές, ότι δηλαδή οι σωσίες πρέπει να της μοιάζουν όσο πιο πολύ γίνεται, οι υποψήφιες καλούνται να περάσουν από ειδικά μαθήματα για να μάθουν να περπατάνε, να μιλάνε και να συμπεριφέρονται όπως εκείνη.

Μια χαρά σχέδιο ακούγεται.

Το μόνο που θα προτείναμε εμείς είναι ότι επειδή φανταζόμαστε ότι είναι δύσκολο να βρει πέντε και βάλε τόσο μυώδεις πενηντάρες, μήπως να επέτρεπε και σε άντρες υποψήφιους να δηλώσου συμμετοχή;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ