Ο Ρέμος βάζει «νερό» στο κρασί του (και κουπόνια στο μαγαζί του) - iefimerida.gr

Ο Ρέμος βάζει «νερό» στο κρασί του (και κουπόνια στο μαγαζί του)

Αντώνης Ρέμος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή την συναυλία που δίνει στην Κύπρο στις 27 Απριλίου, ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στο περιοδικό "Go" της εφημερίδας "Ο Φιλελεύθερος" για την καρδιά του, τα κουπόνια και πόσο «προδομένος» αισθάνεται από τον Ηρακλή.

«Πάντα υπήρχαν τρόποι να διασκεδάσει ο κόσμος λίγο πιο φθηνά, τώρα πια είναι χρέος μας να προσφέρουμε στον κόσμο μια διέξοδο. Από την πολύ μεγάλη αποδοχή του κόσμου προς αυτή μας την κίνηση καταλαβαίνω ότι ο κόσμος ήθελε πολύ να έρθει, αλλά αδυνατούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά. Έπρεπε να κάνουμε κάποια κίνηση και για αυτούς που θέλουν να βγουν λίγο να ξεσκάσουν, να αφήσουν λίγο στην άκρη τα προβλήματα αλλά και για όλους αυτούς που εργάζονται στην νύχτα. Ξέρετε, υπάρχει πολύς κόσμος που ζει τις οικογένειές του με την δουλειά του- είτε αυτός είναι σερβιτόρος, είτε μουσικός, είτε τεχνικός, είτε παρκαδόρος. Πρέπει κάπως όλοι να εργαστούν, έστω και με λιγότερα χρήματα. Αυτό κάνουμε όλοι. Βάζουμε νερό στο κρασί μας, προκειμένου να εξακολουθήσουμε να γευόμαστε κρασί- μιλώντας μεταφορικά»

Αυτή ήταν η απάντηση του Αντώνη Ρέμου στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου σε σχετική ερώτηση για τα γενναία εκπτωτικά κουπόνια (για να πάει ο κόσμος στο μαγαζί του) που προσφέρθηκαν από ελληνική εφημερίδα.

Ενώ, πάντα στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης μίλησε για τον αυθορμητισμό και την άγνοια κινδύνου που έχασε μεγαλώνοντας, το πόσο βολικά αισθάνεται όταν κάποιος «μου χτυπάει τον ώμο με φωνάζει με το μικρό μου όνομα» και την κακή σχέση που έχει με τα λεφτά

«Μάλλον δεν τα υπολόγιζα σωστά τα λεφτά- φάνηκε από την άνεση με την οποία ανακατεύτηκα με το ποδόσφαιρο. Όσο ζούμε μαθαίνουμε».

Πάνω στο ίδιο θεμα του ποδοσφαίρου, όταν ρωτήθηκε αν έχει προδοθεί από τις επαγγελματικές του επιλογές δήλωσε «Ναι, από την επιλογή μου να ασχοληθώ με την αγαπημένη μου ομάδα ακολουθώντας την καρδιά μου, φυσικά και προδόθηκα. Ακόμα το πληρώνω εξάλλου»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ