Κλειστά σήμερα τα φαρμακεία σε Αθήνα και Πειραιά - iefimerida.gr

Κλειστά σήμερα τα φαρμακεία σε Αθήνα και Πειραιά

Κλειστά σήμερα τα φαρμακεία σε Αθήνα και Πειραιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα φαρμακεία σε Αθήνα και Πειραιά στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που είχαν προκηρύξει, διεκδικώντας την εξόφληση των οφειλόμενων απο τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Στις 9 το πρωί, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ στην Κηφισίας, ενώ όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κώστας Λουράντος, δεν αποκλείεται να προχωρήσουν και σε κατάληψη των γραφείων του Οργανισμού. Οι φαρμακοποιοί κάνουν λόγο για «οικονομική εξαθλίωση στην οποία έχουν οδηγηθεί τα φαρμακεία» τα οποία όπως λένε αδυνατούν πλέον να πιστώνουν.

Μαζί καλούνται και όλες οι οργανώσεις των συνταξιούχων και ασφαλισμένων των ασφαλιστικών ταμείων.

Σημειώνεται ότι από χθες οι φαρμακοποιοί της Αττικής και του Πειραιά προχώρησαν σε αναστολή της πίστωσης για την αγορά φαρμάκων και στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ