Bρήκαμε το Mango τσαντάκι που θα κρατούν σε λίγο όλα τα μοδάτα κορίτσια - iefimerida.gr

Bρήκαμε το Mango τσαντάκι που θα κρατούν σε λίγο όλα τα μοδάτα κορίτσια

Μοντέλο με γυαλιά ηλίου /Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι τσάντες τα τελευταία χρόνια είναι όλο και πιο εντυπωσιακές.

Μοντέρνες, από σύγχρονα υλικά, με design που δεν μπορεί να αντισταθεί στις ιδιαίτερες γραμμές και φόρμες και κερδίζει όλα τα εύσημα.

Μεγάλες και ευρύχωρες, διαχρονικές και από την άλλη, μικροσκοπικές και cute, όλες οι τσάντες της σεζόν είναι στα Μango και έχουν βάλει στοίχημα να μας διχάσουν. Αυτή την φορά ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες βρήκαμε το τσαντάκι που θα κρατήσουν οι πιο στιλάτες.

Η μικρή handbag είναι κατασκευασμένη από ακρυλικό και μιμείται τους χρωματισμούς της ταρταρούγας. Η όψη της θυμίζει animal print ενώ η διαφάνειά του υλικού την κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Τα χρώματα της είναι κλασικά, όμως η υφή της είναι που την κάνει τόσο ξεχωριστή. Διαθέτει κοντό χερούλι και κούμπωμα με μεταλλικό μαγνήτη. Χωράει μόνο τα απαραίτητα, έχει όμως την δική της προσωπικότητα και θα δώσει έξτρα πόντους στιλ σε κάθε σας εμφάνιση.

Δείτε το πρωτότυπο και κομψό Mango τσαντάκι που θα κρατούν σε λίγο όλα τα fashion girls στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mango τσάντα φθινόπωρο 2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ