Πρόεδρος εργαζομένων μετρό: Ερχεται μεγάλη ταλαιπωρία και τεράστιες ουρές για τους επιβάτες - iefimerida.gr

Πρόεδρος εργαζομένων μετρό: Ερχεται μεγάλη ταλαιπωρία και τεράστιες ουρές για τους επιβάτες

ουρές στο Μετρό/Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεράστιες ουρές και ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό προβλέπεται από τη Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου, στο Μετρό, οπότε και θα τεθεί σε ισχύ η προσωποποιημένη κάρτα μειωμένου κομίστρου.

«Στα λιγοστά εκδοτήρια γιατί δεν έχουμε εργαζόμενους θα έρθουν φοιτητές, υπερήλικες, άνθρωποι με προβλήματα υγείας και άλλοι», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104,6» ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Μετρό, Σπύρος Ρεβύθης.

«Εμείς ζητήσαμε να "απλώσουν" το μέτρο αλλά δεν μας έχουν απαντήσει, ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ δεν μας έχει δεχθεί καν», πρόσθεσε ο κ. Ρεβύθης.

Όπως υπενθύμισε, η κάρτα εκδίδεται μόνο σε έξι εκδοτήρια στη γραμμή 1, πέντε στη γραμμή 2 και έξι στη γραμμή 3. «Όλα τα άλλα εκδοτήρια είναι κλειστά γιατί δεν έχουμε εργαζόμενους. Κάποιους τους έχουν στείλει σταθμάρχες και κάποιους άλλους σε πολιτικά κόμματα και υπουργεία», κατέληξε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ