Βούλα Πατουλίδου: Η πολιτική, η κρίση στο γάμο της και οι πλαστικές επεμβάσεις - iefimerida.gr

Βούλα Πατουλίδου: Η πολιτική, η κρίση στο γάμο της και οι πλαστικές επεμβάσεις

Βούλα Πατουλίδου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την κρίση που πέρασε ο γάμος της, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο σύζυγός της αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει, μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» η Βούλα Πατουλίδου.

«Πολλές φορές φθάσαμε με τον σύζυγό μου στα πρόθυρα του διαζυγίου. Αυτό που μας κρατούσε ήταν η αγάπη. Ο ενθουσιασμός και ο έρωτας μπορεί να φεύγουν, αλλά εγώ έχω μεγαλώσει με τον άντρα μου. Από 18,5 χρόνων είμαστε μαζί και όταν με έναν άνθρωπο έχεις ζήσει τόσα πολλά, πού να φύγεις; Φτάσαμε κοντά στο χωρισμό, αλλά μας ένωσε ένα πρόβλημα υγείας που είχε εκείνος και το αντιμετωπίσαμε μαζί», είπε αναφερόμενη στην κρίση που έχει περάσει ο γάμος της.

Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι όταν είχε εμπλακεί με την πολιτική, είχε παραμελήσει την οικογένειά της, ενώ εξομολογήθηκε πως ήθελε να έχει κάνει τρία παιδιά.

Τέλος, αναφερόμενη στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει είπε: «Η πρώτη πλαστική έγινε για κάποια σημάδια που είχα από ακμή. Έχω κάνει δυο πλαστικές αλλά μετάνιωσα που άλλαξα τη μύτη μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ