Ράιαν Ρέινολντς και Ρίτσαρντ Μπράνσον φέρνουν ένα διάσημο τζιν στην Virgin Atlantic [βίντεο] - iefimerida.gr

Ράιαν Ρέινολντς και Ρίτσαρντ Μπράνσον φέρνουν ένα διάσημο τζιν στην Virgin Atlantic [βίντεο]

Ο Ράιαν Ρέινολντς με τον Ρίτσαρντ Μπράνσον. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διάσημος ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς και ο εξίσου χαρισματικός Ρίτσαρντ Μπράνσον ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ανακοινώσουν πως μπορεί να βρει κανείς το τζιν Aviation American στις πτήσεις της Virgin Atlantic.

Οι δυο τους ανακοίνωσαν πως το τζιν θα είναι διαθέσιμο στα clubhouses της Virgin και στις πτήσεις, με ένα αστείο βίντεο. Ο Ρέινολντς καταστρέφει την επιχειρησιακή ορολογία σε 90 δευτερόλεπτα ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο με τον Ρέινολντς στο μέλλον.

«Στην Aviation είμαστε απόλυτα επικεντρωμένοι στο να κάνουμε το καλύτερο τζιν στον πλανήτη» λέει ο Ρέινολντς στη διαφήμιση. « Για να μεγιστοποιήσουμε την αξία των μετοχών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Virgin Atlantic και η Aviation συγχωνεύονται».

Αμέσως σπεύδει ο Μπράνσον για να τον διορθώσει: «Στην πραγματικότητα, Ράιαν αυτό είναι περισσότερο μια ανακοίνωση συνεργασίας».

«Αρχικά» προσθέτει ο Ρέινολντς, προτού υποδείξει ότι οι δύο εταιρείες θα ονομάζονται τώρα Aviavirgination, κάτι που κάνει τον Μπράνσον να βρίσει και να σηκωθεί να φύγει από το πλατό.

Ο Ρέινολντς απέκτησε τον Φεβρουάριο ένα άγνωστο μερίδιο από την Davos Brand, που κατέχει επίσης την τεκίλα Astral, το Sombra Mezcal και το Tyku Sake. Από τότε έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στις καθημερινές λειτουργίες της επιχείρησης.

Πέρυσι ο ΤΖόρτζ Κλούνεϊ πούλησε την επιχειρησή του, παρασκευής τεκίλα, στην Diageo για πάνω από 700 εκατομμύρια δολάρια

Διάσημα πρόσωπα συνεργάζονται επί δεκαετίες με τις εταιρείες αλκοόλ, αλλά για μερικούς δεν είναι αρκετό να είναι απλά εκπρόσωποι. Ο Τζον Μπον Τζόβι ξεκίνησε το Hampton Water, ένα οινοποιείο, με τον γιο του και ο σκηνοθέτης Φράνσις Φορντ Κόπολα αγόρασε κι αυτός ένα οινοποιείο και παράγει το γνωστό κρασί που φέρει το όνομά του. Για να μην αναφέρουμε φυσικά, τον Τζορτζ Κλούνεϊ που πούλησε την επιχείρησή του με τεκίλα για περισσότερα από 700 εκατομμύρια δολάρια στην Diageo.

Φωτογραφία: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ