Μετά το αυτόφωρο, ο Καμμένος απειλεί και με αγωγές τους δημοσιογράφους στον «Φιλελεύθερο» - iefimerida.gr

Μετά το αυτόφωρο, ο Καμμένος απειλεί και με αγωγές τους δημοσιογράφους στον «Φιλελεύθερο»

Επιμένει στην κόντρα με τους δημοσιογράφους ο Πάνος Καμμένος / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Επανορθώστε άμεσα παρουσιάζοντας τα στοιχεία που δίνω στη δημοσιότητα, αλλιώς θα προχωρήσω σε αγωγές εγώ και όσοι εμπλέκονται στη διαχείριση των κονδυλίων για το προσφυγικό», είπε ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στην κόντρα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Με Αρμαγεδδώνα δικαστικών προσφυγών κατά του «Φιλελεύθερου» και των συντακτών της εφημερίδας για τα ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για κακοδιαχείριση κονδυλίων στο προσφυγικό από το υπουργείο Αμυνας, προειδοποιεί ο Πάνος Καμμένος. Μάλιστα ο υπουργός Αμυνας κάλεσε σε σύσκεψη τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων και με τον αναπληρωτή υπουργό Παναγιώτη Ρήγα παραχώρησαν δίωρη συνέντευξη Τύπου στην οποία έδωσαν στοιχεία για τη διαχείριση που έχει κάνει το ΥΠΕΘΑ στο προσφυγικό.

Από το φερόμενο κονδύλι των 1,6 δισ. ευρώ που έχει διατεθεί για το προσφυγικό, το υπουργείο Αμυνας είχε συμφωνία για 100 εκατ. ευρώ ενώ 57 εκατ. ευρώ έχουν δοθεί για επιτηρήσεις και μεταφορές.

Ο κ. Καμμένος μίλησε για λάσπη δίχως όριο, καθώς όλα τα στοιχεία και όλες οι δαπάνες έχουν εξεταστεί από ορκωτούς λογιστές, ένοπλες δυνάμεις και ΥΠΟΙΚ. Μάλιστα ζήτησε άμεσα αποκατάσταση με πρωτοσέλιδη δημοσίευση.

«Συγκλονιστικό το βίντεο, αποτρόπαια τα όσα είδαμε και όσα έγιναν τόσο στο κέντρο της Αθήνας με το λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου, αλλά και εναντίον του Κωνσταντινέα. Δεν υπάρχει Έλληνας που δεν είναι συγκλονισμένος. Άλλο η προστασία της περιουσίας μας και άλλο το λιντσάρισμα. Ήταν υπό την επήρεια τοξικών ουσιών», είπε επίσης ο κ. Καμμένος.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Ρήγας είπε «η αυτοδικία δεν δικαιολογείται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ