Τα sneakers που «διακωμωδούν την φτώχεια» - Φτιαγμένα να δείχνουν παλιά, με χαρτοταινία και αξίας 530 $ [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα sneakers που «διακωμωδούν την φτώχεια» - Φτιαγμένα να δείχνουν παλιά, με χαρτοταινία και αξίας 530 $ [εικόνες]

Τα sneakers που προκάλεσνα πλήθος αντιδράσεων. Φωτογραφία: Nordstrom
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έξω φρενών είναι οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με ένα ζευγάρι sneakers κατηγορώντας το πως «διακωμωδεί την φτώχεια».

Τα παπούτσια «Golden Goose», τα οποία πωλούνται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 530 δολαρίων, έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στο Twitter εξαιτίας του σχεδίου τους, που τα κάνει να δείχνουν παλιά και μάλιστα, τόσο ώστε να τα συγκρατεί ουσιαστικά μια ταινία.

Τα sneakers είναι φτιαγμένα ώστε να δείχνουν παλιά με μια χαρτοταινία να τυλίγεται στο ύψος των δαχτύλων

Η Golden Goose είναι μια ιταλική μάρκα υποδημάτων που έχει γίνει γνωστή από το 2000 για τα παπούτσια της που θυμίζουν vintage αντικείμενα.

Τα sneakers αποτελούν μέρος της συλλογής φθινόπωρο / χειμώνας του 2018.

Τα sneakers που πωλούνται έναντι 530 δολαρίων προκάλεσνα αντιδράσεις γιατί είναι σαν να «διακωμωδούν την φτώχεια»

Αρκετοί, πάντως ήταν αυτοί που κατηγόρησαν την εταιρεία πως «δοξάζει την φτώχεια» πουλώντας τα συγκεκριμένα παπούτσια, τα οποία έχουν φτιαχτεί ώστε να δείχνουν φθαρμένα, σκόπιμα και μάλιστα σε τόσο υψηλή τιμή.

«Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που φορούν πλαστικές σακούλες για παπούτσια επειδή δεν έχουν τα χρήματα για να αγοράσουν ένα νέο ζευγάρι, κι αυτοί πωλούν τα συγκεκριμένα παπούτσια για 500 δολάρια» έγραψε ένα άτομο στο Twitter, που έχει δεχτεί πάνω από 47.000 likes.

Στην περιγραφή του προϊόντος στην ιστοσελίδα της Nordstrom, αναφέρεται πως τα παπούτσια έχουν σχεδιαστεί με «ταινία που συγκρατεί τα πάντα» και καουτσούκ.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Golden Goose πουλά ένα ζευγάρι sneakers διακοσμημένο με ταινία. Το 2016 είχε λανσάρει ένα πανομοιότυπο.

Φωτογραφίες: Nordstrom

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ sneakers Golden Goose χαρτοταινία φτώχεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ