Η Τζέιν Φόντα μιλά για τις πλαστικές επεμβάσεις της και εξηγεί γιατί τις μισεί [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Τζέιν Φόντα μιλά για τις πλαστικές επεμβάσεις της και εξηγεί γιατί τις μισεί [βίντεο]

Η διάσημη ηθοποιός Τζέιν Φόντα. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ειλικρινής σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε γίνεται η Τζέιν Φόντα στο νέο της ντοκιμαντέρ «Η Τζέιν Φόντα σε πέντε πράξεις».

«Χαίρομαι που δείχνω καλά για την ηλικία μου, αλλά έχω κάνει πλαστική χειρουργική επέμβαση. Δε θα πω ψέματα γι’ αυτό» είπε η 80χρονη Φόντα, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Η διάσημη ηθοποιός είπε ότι υποβλήθηκε σε πλαστική γιατί έδειχνε κουρασμένη όλη την ώρα, ακόμη κι όταν δεν ήταν.

Η ηθοποιός Βανέσα Ρεντγκρέιβ


«Από την μία πλευρά, μισώ το γεγονός ότι είχα την ανάγκη να αλλάξω κάτι στον εαυτό μου για να νιώσω καλά» είπε η ηθοποιός, συγγραφέας και ακτιβίστρια. «Από την άλλη, εύχομαι να μην ήμουν έτσι. Λατρεύω τα γερασμένα πρόσωπα. Λατρεύω τα πρόσωπα που δείχνουν ότι έζησαν τη ζωή τους. Λατρεύω το πρόσωπο της Βανέσα Ρεντγκρέιβ».

Και προσθέτει: «Εύχομαι να ήμουν πιο γενναία. Αλλά είμαι αυτό που είμαι».


Τα σχόλια της Φόντα για την πλαστική χειρουργική αποτυπώνουν για άλλη μία φορά όσα έχει πει στο παρελθόν.

«Έκανα πλαστική. Δεν είμαι περήφανη για το γεγονός αυτό. Αλλά μεγάλωσα, καθορισμένη από την εμφάνισή μου», είχε πει στο περιοδικό W το 2015. «Μου έμαθαν να σκέφτομαι πως αν ήθελα να με αγαπούν, έπρεπε να είμαι λεπτή και όμορφη. Αυτό οδηγεί σε πολλά προβλήματα».

Στο νέο ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία της Σούζαν Λέισι, η Φόντα μιλάει επίσης ανοιχτά για την αυτοκτονία της μητέρας της, την περίπλοκη σχέση με τον πατέρα της, τη στάση της ενάντια στον πόλεμο του Βιετνάμ και τους γάμους της με τους Ρότζερ Βάντιμ, Τόμ Χέιντεν και Τεντ Τέρνερ.

«Κανένας από τους γάμους μου δεν ήταν δημοκρατικός, γιατί έπρεπε να έχω μια συγκεκριμένη συμπεριφορά» λέει η Τζέιν Φόντα.

Φωτογραφία: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ