Αισχρά σχόλια στο διαδίκτυο για το μοντέλο που αυτοκτόνησε στην Κεφαλονιά: «Επρεπε να πληρώσεις για το lifestyle που επέλεξες» - iefimerida.gr

Αισχρά σχόλια στο διαδίκτυο για το μοντέλο που αυτοκτόνησε στην Κεφαλονιά: «Επρεπε να πληρώσεις για το lifestyle που επέλεξες»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι περισσότεροι στο Instagram να εύχονται να αναπαυθεί εν ειρήνη το 20χρονο μοντέλο από την Αυστραλία που αυτοκτόνησε πάνω σε πολυτελές γιοτ στην Κεφαλονιά, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που έκαναν αισχρά, χωρίς προηγούμενο, σχόλια.

Συγκεκριμένα, πολλά έχουν γραφτεί από τα διεθνή Μέσα για τον θάνατο της άτυχης Σινίντ Μακναμάρα.

Άλλοι ανέφεραν πως προσπαθούσε να ξεπεράσει έναν δύσκολο χωρισμό, αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ άλλοι αποκάλυψαν πως πριν βρεθεί απαγχονισμένη είχε μία ξέφρενη νύχτα πάνω στο γιοτ του δισεκατομμυριούχου Αλμπέρτο Μπαϊλέρες.

Πάντως ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε στην Daily Mail πως ο θάνατός της οφείλεται σε απαγχονισμό, αν και θα χρειαστεί να περάσουν μήνες για τα αποτελέσματα συμπληρωματικών εξετάσεων.

Μετά λοιπόν από όλες αυτές τις εξελίξεις, πολλοί φαν της και μη (μια και το μοντέλο είχε πάνω από 30.000 ακολούθους) έσπευσαν να την αποχαιρετήσουν στο Instagram της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salt Bby ? (@sineadmcnamara) στις 27 Αύγ, 2018 στις 8:32 πμ PDT

Η τελευταία της φωτογραφία πήρε φωτιά από σχόλια, ωστόσο η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει εξαιτίας μερικών.

Τα αισχρά σχόλια δεν έλειψαν λοιπόν... «Ζούσες για να τραβάς την προσοχή. Ορίστε, τώρα έχεις αρκετή», «Ο θάνατός σου είναι το τίμημα που έπρεπε να πληρώσεις για το lifestyle που είχες επιλέξει», «Πήγαινες γυρεύοντας γιατί ήθελες το εύκολο χρήμα», «Η ματαιοδοξία πληρώνεται» είναι μερικές μόνο από τις αναρτήσεις που είχαν ως αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας διαδικτυακός τσακωμός μεταξύ των χρηστών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salt Bby ? (@sineadmcnamara) στις 5 Αύγ, 2018 στις 10:38 πμ PDT

Δεν ήταν λίγοι μάλιστα εκείνοι που αναρωτήθηκαν τι δουλειά είχε το 20χρονο μοντέλο πάνω στο γιοτ του δισεκατομμυριούχου, ωστόσο γρήγορα οι φαν της έσπευσαν να την υποστηρίξουν.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιος που κάνει αυτά τα σχόλια είναι πατέρας, έχει σύζυγο, οικογένεια και παιδιά», ανέφερε μία γυναίκα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salt Bby ? (@sineadmcnamara) στις 22 Ιούλ, 2018 στις 6:51 πμ PDT

Πολλά ήταν πάντως και τα μηνύματα αγάπης από γνωστούς της Σινίντ.

Μία παλιά της συμμαθήτρια της έγραψε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις ώρες που περάσαμε κάνοντας μαζί σέρφινγκ και ηλιοθεραπεία στην παραλία. Είμαι τυχερή που ήμουν συμμαθήτριά σου στο λύκειο. Φρόντισες να αξιοποιήσεις τον λιγοστό χρόνο που είχες στη Γη. Πέτα ψηλά, ελεύθερο πνεύμα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salt Bby ? (@sineadmcnamara) στις 16 Ιούλ, 2018 στις 2:30 μμ PDT

«Δεν έλεγες ποτέ "όχι" όταν επρόκειτο να σκαρφαλώσουμε σε ένα ψηλό δέντρο, να χορέψουμε στη βροχή και να κάνουμε σερφ τα ξημερώματα. Ήσουν η πιο αυθόρμητη φίλη μου και μια υπέροχη επιρροή στα παιδιά μου χρόνια», έγραψε μια άλλη χρήστρια που ήξερε την εκλιπούσα ως παιδί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salt Bby ? (@sineadmcnamara) στις 12 Απρ, 2018 στις 4:25 μμ PDT

Τα σχόλια πάντως στην τελευταία φωτογραφία του μοντέλου από τις παραλίες της Κεφαλονιάς έχουν φτάσει σχεδόν τα 3.000 και αυξάνονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μοντέλο Κεφαλονιά απαγχονισμός Γιοτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ