Λούρδη Λεόν -Η κόρη της Μαντόνα έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και εντυπωσίασε [εικόνα] - iefimerida.gr

Λούρδη Λεόν -Η κόρη της Μαντόνα έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και εντυπωσίασε [εικόνα]

Η Λούρδη Λεόν /Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει, λέει ο σοφός λαός.

Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Λούρδης Λεόν, κόρης της Μαντόνα. Η 21χρονη κοπέλα ασχολείται με την μουσική και την υποκριτική, ακολουθώντας τα βήματα της διάσημης μητέρας της.

Κρατά χαμηλό προφίλ, ωστόσο, αυτή τη φορά, τράβηξε όλα τα φώτα πάνω της. Η Λούρδη έκανε το μεγάλο της ντεμπούτο στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Συγκεκριμένα, έλαβε μέρος στο σόου του Gypsy Sport για την Άνοιξη 2019, φορώντας ένα σουτιέν φτιαγμένο από αλυσίδα και κοχύλια, σκισμένο χαμηλοκάβαλο τζιν, μαύρο εσώρουχο να ξεπροβάλει σε στιλ '00s και χοντροκομμένα dad sneakers.

Δεν είναι η πρώτα φορά που η διάσημη κόρη ασχολείται με το μόντελινγκ.

Δείτε την εμφάνιση της Λούρδης Λεόν στο ντεμπούτο της της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης όπου και εντυπωσίασε στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ