Ο Χρ. Ράπτης απαντά στον Γ. Μουρούτη: Ο πανικός είναι πολύ κακός σύμβουλος - iefimerida.gr

Ο Χρ. Ράπτης απαντά στον Γ. Μουρούτη: Ο πανικός είναι πολύ κακός σύμβουλος

Ο Χρ. Ράπτης απαντά στον Γ. Μουρούτη: Ο πανικός είναι πολύ κακός σύμβουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Μουρούτης, ο οποίος εκ της θέσεως του θα όφειλε να είναι πιο προσεκτικός όταν μιλά και όταν γράφει δημόσια, αποφάσισε σήμερα να ασχοληθεί με το iefimerida.gr και με μένα προσωπικά.

Αφορμή ήταν τα ευρήματα μιας δημοσκόπησης της Metron Analysis που διενεργήθηκε πριν από περίπου δέκα μέρες και εμφανίζουν την Νεα Δημοκρατία να βρίσκεται πολύ κοντά στο ΠΑΣΟΚ. Ήταν η πολλοστή δημοσκόπηση που δημοσιοποιήθηκε το τελευταίο διάστημα από το iefimerida.gr αλλα η πρώτη την οποία αποφάσισε να επικαλεστεί ο κ. Μουρούτης για να επιτεθεί μέσω του facebook, στο site και στον υπογράφοντα.

Ο λόγος είναι προφανής και έχει να κάνει με το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης το οποίο δεν του αρέσει. Όπως προφανώς του άρεσαν στοιχεία έρευνας για την Α' και Β' Αθηνων που δημοσιοποιήσαμε πριν από μερικές ημέρες, για την οποία φυσικά δεν διαμαρτυρήθηκε. Δικαίωμα του κυρίου Μουρούτη να μην του αρέσει μια δημοσκόπηση, άλλα δεν είναι δικαίωμα του να δείχνει την ενόχληση του πετώντας λάσπη ανάμεικτη με προφανείς ανακρίβειες.

Ο κ. Μουρούτης ο οποίος αρέσκεται να χρησιμοποιεί το Facebook για να εξαπολύει συχνά πυκνά επιθέσεις εναντίον όσων θεωρεί ότι υπονομεύουν το κόμμα του και τον ίδιο, αναφέρει στην ανάρτηση του στο Facebook, τα εξης:

«O σύζυγος Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, που διατηρεί blog στο ιντερνετ φιλοξενεί σήμερα στημένη δημοσκόπηση της εταιρίας metron analysis. Ο στόχος του επιτελείου, των συγγενών και των φίλων του κ. Βενιζέλου, είναι μέσω της στημένης δημοσκόπησης του κ. Φαναρά, να παρουσιάσουν στον πάτο τη Ν.Δ. μαζί με το ΠΑΣΟΚ, και το απόκομμα του κ. Καμμένου με υψηλά ποστοστά...

Η διαπλοκή Βενιζέλου - Καμμένου ΔΕΝ θα περάσει. Το σύστημα ΠΑΣΟΚ είτε το θέλουν είτε όχι θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματά του στην Ελληνική κοινωνία... Και μαζί με αυτούς, θα λογοδοτήσουν και οι μπροστινοί της διαπλοκής που ενδύονται τον δήθεν αντιμνημονιακό μανδύα...»

Ο πανικός είναι πολύ κακός σύμβουλος κύριε Μουρούτη. Γιατί η αντίδραση σας στην πρώτη δημοσκόπηση της προεκλογικής περιόδου που δεν σας άρεσε, μόνο πανικό και απόλυτη έλλειψη ψυχραιμίας δείχνει.

Σε ότι αφορα τα στοιχεία της δημοσκόπησης που δημοσιοποιήσαμε και δεν διαψεύσθηκαν από την Metron Analysis, οι θεωρίες συνωμοσίας που επικαλείσθε δεν μας αφορούν. Πολύ περισσότερο όταν ολόκληρο το σκεπτικό που αναπτύσσετε βασίζεται σε ένα χτύπημα κάτω από τη μέση το οποίο αποτελεί αυταπόδεικτο ψεύδος. Ισχυρίζεστε κύριε Μουρούτη ότι είμαι σύζυγος βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Να σας ενημερώσω λοιπόν , αν και εκ της θέσεως σας θα έπρεπε να το γνωρίζετε, ότι η κυρία Σοφία Γιαννακά δεν είναι σύζυγος μου από το 2005, όταν δεν είχε καν εκλεγεί βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Κατά συνέπεια, ακόμα και αυτό το φοβερό και τρομερό σας επιχείρημα είναι ψευδές.

Στο μυαλό σας ενδεχομένως ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον της προσπάθειας που κάνει το κόμμα σας. Θυμηθείτε όμως πόσοι στους οποίους επιτίθεστε με δριμύτητα σήμερα, υπήρξαν στενοί σας πολιτικοί φίλοι και συνεργάτες και μάλιστα όχι στο πολύ μακρινό παρελθόν. Ψυχραιμία λοιπόν κύριε Μουρούτη γιατί με την τακτική αυτή μόνο καλές υπηρεσίες δεν προσφέρετε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και στην προσπάθεια του. Κι ελπίζω να μην με υποχρεώσετε να επανέλθω...

ΥΓ: Ανάλογες επιθέσεις δέχθηκα το προηγούμενο διάστημα από τον εκπρόσωπο Τύπου του Γιώργου Παπανδρέου, Πάνο Μπεγλίτη και από τον αδελφό του πρωην πρωθυπουργού Νίκο Παπανδρέου. Επιθέσεις μου έκανε και ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος τον οποίο εμπλέκει ο κ. Μουρούτης στα σενάρια συνωμοσίας του. Η απάντηση μου είναι ότι το iefimerida.gr θα συνεχίσει να είναι αποκαλυπτικό για όλους, όποιον κι αν ενοχλούν οι αποκαλύψεις του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ